O-STA

Telekom Slovenije še izboljšal uporabniško izkušnjo aplikacije TViN: odslej še boljša kakovost slike in možnost ogleda nazaj za 72 ur

Ljubljana, 7. maja - Telekom Slovenije je z današnjim dnem uporabnikom ponudil izboljšano verzijo storitve TViN, ki združuje spletno televizijo, video na zahtevo in multimedijsko shrambo v oblaku. Posodobljena verzija aplikacije TViN prinaša boljšo kakovost slike, prenovljeno podobo in možnost ogleda nazaj za 72 ur na 30 TV-programih. Posodobitve so že na voljo v spletni verziji aplikacije TViN ter na operacijskih sistemih Windows Phone in Android, od jutri dalje pa bo na voljo tudi za operacijski sistem iOS.

Storitev TViN, ki jo je Telekom Slovenije lansiral pred dvema letoma in ki je rezultat lastnega razvoja, so uporabniki odlično sprejeli, saj je bilo ob koncu letošnjega prvega četrtletja na platformah Android, iOS in Windows Phone registriranih že preko 132.000 aktivnih namestitev. Na spletnem mestu TViN je trenutno aktivnih do 35.000 uporabnikov oziroma gospodinjstev, le v aprilu pa je do vsebin dostopalo več kot 80.000 uporabnikov.

TViN je edina televizija, ki jo lahko uporabniki spremljajo vedno in povsod ter na vseh zaslonih - na mobitelu, tablici ali računalniku, prek nje pa spremljajo več kot 80 TV-programov. TViN podpirajo najbolj razširjeni operacijski sistemi, kot so Windows, Windows Phone, OS X, iOS in Android, vključno z najnovejšimi verzijami. Izboljšana uporabniška izkušnja je na vseh mobilnih platformah v veliki meri poenotena z izpostavljenimi prednostmi in posebnostmi posamezne platforme.

Da gre za napredno storitev, potrjuje tudi, da se je Telekom Slovenije s storitvijo TViN uvrstil v ožji izbor za prestižno nagrade TV Connect Awards 2014, ki nagrajuje odličnost, inovativnost in razvojne dosežke v panogi.

Dostop do spletne televizije TViN je možen prek spletnega mesta https://www.tvin.si/ ali aplikacij Android (http://ts.si/TViN-Android), iOS (http://ts.si/TViN-iOS) in Windows Phone (http://ts.si/TViN-WP8).

Več informacij o storitvi TViN je na voljo na www.telekom.si.