O-STA

Sirona predstavlja nov zobozdravstveni stroj: Kakovost "narejena v Nemčiji" po privlačni ceni

Zobozdravniki po vsem svetu imajo isto željo: svojim pacientom zagotoviti najboljšo možno zdravljenje. Zato si želijo uporabljati visokokakovostne naprave in sisteme, ki zagotavljajo optimalno podporo njihovemu vsakodnevnemu delu. Zobozdravstveni stroj pri tem igra odločilno vlogo; navsezadnje tu preživijo velik del svojega delovnega dne. Kot vodilno inovacijsko in tehnološko podjetje v zobozdravstvu, je Sirona razvila zobozdravstveni stroj nove generacije. Ta nova linija izdelkov dopušča zelo fleksibilno konfiguracijo, ki ustreza potrebam različnih zobozdravnikov - Predstavljamo INTEGO!

"Zobozdravniki se ne bi smeli biti prisiljeni odreči izredni kakovosti, inovativnosti in sodobnemu dizajnu, glede na to koliko lahko vložijo v nov stroj," je dejal Michael Geil, podpredsednik oddelka zobozdravstvenih strojev pri Sironi in upravni direktor Sirona Bensheim v Nemčiji. "INTEGO je visokokakovosten nemški izdelek, ki je pred svojim časom in zadošča tem zahtevam."

INTEGO je zasnovan na konceptu stola, ki upošteva vse štiri dimenzije ergonomije - intuitivno sedenje, udobno namestitev, optimalno vidljivost in integrirane delovne postopke - in tako zagotavlja, da zobozdravniki dosegajo idealne rezultate. Individualne funkcije, inštrumenti in vse nastavitve je mogoče nastaviti in nadzorovati z enostavnim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom. Elemente, ki jih uporabljata zobozdravnik ali asistent, je mogoče fleksibilno prilagoditi. S samozadostnim rezervoarjem za pitno vodo je vedno na voljo voda kontrolirane kakovosti. Kompakten dizajn vseh elementov zobozdravstvenega stroja, vključujoč element asistenta in vodno enoto, omogoča optimalno rabo prostora, ki je na voljo. INTEGO je na voljo kot model z visečimi biči (TS) in biči navzgor (CS) v velikem številu barvnih odtenkov.

Več informacij: http://www.sirona.com/en/news-events/press-releases-news/


KONTAKT
Marion Weixlberger
Sirona Dental
+43 (0)676 848414 588