O-STA

Obvestilo za medije za prireditev Plata 2014 - Z nogometom proti diskriminaciji

Spoštovani,

Obveščamo vas, da Četrtni mladinski center Zalog - Čamac, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih (katerega ustanovitelj je Mestna občina Ljubljana), v sodelovanju z Društvom DIH - Enakopravni pod mavrico, Zavodom Enostavno prijatelji in številnimi prostovoljci, v nedeljo 25. 5. 2014, med 9. in 19. uro na igrišču Osnovne šole Zalog v Zalogu, prireja tradicionalno, družabno - rekreativno prireditev PLATA 2014 - Z nogometom proti diskriminaciji.

Mladi se bodo pomerili na turnirju v malem nogometu, na turnirju v metanju trojk, svojo kreativnost bodo lahko sprostili na številnih ustvarjalnih delavnicah (velikanska slikarska delavnica; izdelava navijaških pripomočkov in namiznih iger iz lesa; izdelava priponk, glasbil, poslikava obraza in izdelava tatujev). Dogodek bodo popestrile športne in šaljive igre (srečemet, športni poligon ipd.). V okviru delavnice "Sadnica" bomo z izdelavo osvežilnih sadnih koktejlov poudarili pomen zdrave prehrane, na delavnici sajenja rastlin pa pomen pravilne skrbi za vrt.

Dogodek Plata 2014 - Z nogometom proti diskriminaciji, s katerim bo Četrtni mladinski center Zalog obeležil sedmo obletnico delovanja, je namenjen utrjevanju prijateljskih vezi, krepitvi fair play-a in kot pove že ime - sprejemanju drugačnosti predvsem pri mladih.

V primeru dežja, prireditev odpade, o čemer vas bomo obvestili najkasneje v petek 23.5. do 19. ure.

Za dodatne informacije o samem dogodku se lahko obrnete na koordinatorja Četrtnega mladinskega centra Zalog, Eriko Dolenc (GSM: 051 659 023) ali na Marka Taljana (GSM: 051 659 023), oziroma pišete na: info@mladizmaji.si.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.