O-STA

Zgodbe, ki jih je vredno ustvarjati - Cazzafura ft. Senidah z novo skladbo v kampanji Telekoma Slovenije

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Ljubljana, 26. maja - Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji, ki je namenjena poslovnim uporabnikom, nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki. Tokrat sta v skupnem projektu združila moči znani glasbeni producent Cazzafura in pevka Senidah. Skladba "Men vse" s svojo sporočilnostjo zaokroža kampanjo, ki poteka z rdečo nitjo "Zgodbe, ki jih je vredno ustvarjati". V kampanji Telekom Slovenije opozarja na to, da so za poslovni uspeh pomembna tudi medsebojna povezanost, sodelovanje in poslovna podpora, in sicer ne glede na to, ali gre za delo doma, v trgovini oz. lokalu, v pisarni ali na terenu.

V Telekomu Slovenije se pri ustvarjanju svojih tržno-komunikacijskih kampanj že tradicionalno povezujejo s slovenskimi glasbeniki. Tako je lanskoletna kampanja za storitve SiOL in Mobitel potekala v sodelovanju s skupino 42 mladih nadarjenih glasbenikov, ki jih je pod imenom SUPERHEARO Orchestra zbral Ivo Rimc. Njihova priredba priljubljene skladbe Good Life skupine One Republic je postala prava uspešnica in na portalu YouTube beleži že okoli 170 tisoč ogledov. Telekom Slovenije je slovensko glasbo uporabil tudi v lanski kampanji "Živi svobodno", s katero so predstavili osveženo podobo krovne blagovne znamke. Podobo kampanje je soustvarila pesem "Preden grem naprej" skupine Melodrom. V letošnji kampanji za podporo slovenskim olimpijcem pa je Telekom Slovenije uporabil skladbo Pozitivne misli skupine Dan D. V času olimpijskih iger in tudi po njih je bila pesem najbolj predvajana skladba na domačih radijskih postajah.

Telekom Slovenije se je s Cazzafuro, ki deluje tudi kot glasbeni producent zasedbe Muff, prvič povezal v okviru kampanje za glasbeno storitev Deezer. Njihova uspešnica "Nov dan" je osrednja glasbena podlaga aktualne kampanje "V koraku z glasbo".

O ponudbi Telekoma Slovenije za poslovne uporabnike

Telekom Slovenije nudi malim in mikro podjetjem prilagojen Poslovni paket mobitel in internet, ki za 46,90 evra mesečno vključuje širokopasovne storitve, naročniško razmerje za mobilno številko z vključenimi količinami mobilnih storitev in e-poštni predal, uporabniki pa ga lahko poljubno nadgradijo. Za uporabo mobilnih storitev sta poslovnim uporabnikom namenjena paketa Poslovni Neomejeni C in Poslovni Neomejeni D. Paket Poslovni Neomejeni C vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov za 29 evrov, za naročnike storitev SiOL pa za 23 evrov mesečno. Paket Poslovni Neomejeni D vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil SMS/MMS in neomejen prenos podatkov za 39 evrov mesečno, v mesečno naročnino pa ima vključeno tudi SIM2 brez doplačila. Do 31. 7. 2014 ob vezavi naročniškega razmerja za Poslovni paket telefonija in internet, Poslovni paket mobitel in internet, Poslovni komplet telefonija in internet, Poslovni paket internet ali Veliki poslovni paket za 24 ali 12 mesecev uporabniki prejmejo tudi BON za 200 evrov oziroma 100 evrov, ki ga lahko unovčijo za nakup izbranega mobitela ali tablice v ponudbi Telekoma Slovenije. Več na www.telekom.si.