O-STA

Deezer glasbena izkušnja na avtobusu Ljubljanskega potniškega prometa

Ljubljana, 3. junija - Danes je na progah avtobusa Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) pričel voziti t. i. Deezer bus, na katerem Telekom Slovenije potnikom omogoča edinstveno glasbeno izkušnjo. Deezer bus je opremljen z impresivnim ozvočenjem z nizkotonskimi zvočniki, kar omogoča popolno doživetje glasbe, in led osvetlitvijo za zabavno vzdušje. Na Deezer busu pa je potnikom brezplačno na voljo tudi dostop do interneta LTE/4G, tako da lahko brezskrbno uživajo v storitvi Deezer, jo preizkusijo in izkušnjo delijo s svojimi prijatelji. Med prvimi potniki na Deezer busu sta bila tudi člana skupine Muff.

Deezer bus je danes svojo pot pričel na liniji 6, v naslednjih dveh mesecih pa bo vozil na vseh najbolj frekventnih progah po Ljubljani. Dezzer bus bodo tako lahko preizkusili potniki na različnih linijah mestnih avtobusov LPP, skupaj z vrhunsko izkušnjo najhitrejšega mobilnega interneta (na Deezer busu izberejo omrežje Wi-Fi z imenom TS-Deezer).

Glasbena storitev Deezer, ki jo Telekom Slovenije svojim uporabnikom ekskluzivno ponuja kot opcijo, na voljo pa je tudi v izbranih naročniških paketih, omogoča brezskrbno poslušanje preko 30 milijonov skladb domačih in tujih izvajalcev kjerkoli in kadarkoli - na mobitelu, tablici, računalniku, prek SiOL TV ali pa s pomočjo sistemov z Bluetooth povezavo v vozilih. Poleg poslušanja glasbe Deezer uporabnikom omogoča tudi aktivno sodelovanje - sestavljanje glasbenih lestvic, ki jih lahko delijo s prijatelji prek družbenih omrežij, uporabo različnih aplikacij ...

"Deezer me je navdušil, saj mi omogoča poslušanje vseh najljubših komadov, vsakič znova pa na podlagi priporočil prijateljev odkrijem še kaj novega," pravi Miha Gorše, klaviaturist zasedbe Muff, ki je v vožnji z Deezer busom zelo užival. "Vožnja z Deezer busom po ljubljanskih ulicah je zelo zabavna glasbena izkušnja," je dodal kitarist skupine Muff, Tadej Košir, ki ne bi imel nič proti, če bi takšne avtobuse uvedli tudi v rednem potniškem prometu. Svoje najljubše pesmi in "playliste" z Deezerja lahko uporabniki s prijatelji delijo prek družbenih omrežij s hashtagom #VKorakuZGlasbo.

O Deezer ponudbi Telekoma Slovenije

Telekom Slovenije storitev Deezer ponuja kot opcijo, ki jo lahko uporabniki naročijo k obstoječemu paketu, ter v paketih Mobitel Deezer neomejeni, Itak Džabest 3000 Deezer in Itak Džabest 3000 Deezer za zmeri. Telekom Slovenije v okviru storitve Deezer zagotavlja brezplačni prenos glasbenih podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Vsem, ki storitve ne poznajo, Telekom Slovenije omogoča 15-dnevni brezplačni preizkus.

Več na www.telekom.si/deezer in www.itak.si/deezer.