O-STA

Klepetajte z evropskim poslancem dr. Milanom Zverom

V ponedeljek, 16. junija bo v tokratni klepetalnici spletne strani www.tvojaeu.sta.si gostoval evropski poslanec dr. Milan Zver (EPP/SDS). Dr. Milan Zver, ki je bil letos maja izvoljen v evropski parlament, bo na vprašanja obiskovalcev spletne strani odgovarjal med 11. in 12. uro.

Tvoja Evropa - tvoj glas je projekt, ki ga je Slovenska tiskovna agencija zagnala v začetku februarja, namenjen pa je predvsem mladim. Projekt sofinancira Evropski parlament.

Prek posebne spletne strani www.tvojaeu.sta.si lahko mladi dobijo koristne informacije s področij, ki jih najbolj zanimajo in tarejo. Poleg problema brezposelnosti oz. zaposlovanja so mladim na voljo tudi novice in poglobljeni prispevki o možnostih za izobraževanje, socialnih in drugih pravicah mladih v Evropski uniji, pa tudi vsebine s področja medgeneracijske solidarnosti.

Mladi lahko na interaktivno oblikovani strani, pa tudi prek družbenih omrežij, aktivno sodelujejo s svojimi predlogi in mnenji.

Projekt Tvoja Evropa - tvoj glas, pri katerem sodeluje tudi Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), bo trajal do 30. junija letos.