O-STA

Z Mladimi zmaji na poletne počitnice!

Ljubljana, 23. 4. 2014 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami organizirajo aktivnosti za mlade Ljubljančane, stare med 10. in 18. let.

Mesec julij bo tematsko obarvan kot mesec kopanja, mesec avgust pa se bo mladim približal kot mesec pustolovščin. Mladi se bodo lahko družili na izletih v Pustolovskem parku Betnava, vodnem zabavišču Aqualuna (Podčetrtek), se vozili z gliserjem ob slovenski obali, kopali v Fiesi, na Bledu in v Čateških toplicah, bili drzni na zorbingu v Radovljici in se predali dogodivščinam na športno obarvanem MEPI taboru v Bohinjski Beli.

Za vse aktivnosti je potrebna predhodna prijava v najbližjem četrtnem mladinskem centru!

Ob aktivnostih, ki se bodo odvijale na prostem, bodo vzporedno potekale tudi aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog, ki bodo v času počitnic odprti vsak delavnik, od 10. do 18. ure. Aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih bodo za udeležence brezplačne, za tabore in izlete pa bodo pobirali simbolične prispevke (30 eur tabor, 5 eur izlet).

Za dodatne informacije o posameznih aktivnostih se lahko obrnete na koordinatorko počitniških aktivnosti Majo Majcen, na telefonsko številko 051 659 029, vsak delavnik med 11. in 18. uro ali nam pišite na: info@mladizmaji.si ali maja.majcen@mladizmaji.si.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana, v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport - Uradom RS za mladino.

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www.siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 73, www.bezigrad.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www.crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Agrokombinatska 2, www.zalog.mladizmaji.si

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.