O-STA

Juhuhu, počitnice so tu! - napovednik dogodka za ponedeljek, 30. 6. 2014

Datum: 27. 6. 2014

Juhuhu, počitnice so tu! - dogodek prestavljen na ponedeljek, 30. junija 2014

Ljubljana, 27. 6. 2014 - Četrtni mladinski center Bežigrad, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji, obvešča, da je napovedani dogodek "Juhuhu, počitnice so tu!" zaradi slabega vremena prestavljen na ponedeljek, 30. junija 2014.

Dogodek bo potekal v sodelovanju z Društvom GUMB, Dnevnim centrom aktivnosti za starejše Bežigrad, Društvom Kulturni vikend, prostovoljci in mladimi. Njegov namen je, da se proslavi začetek poletnih počitnic in mladim čestita za uspešno zaključeno šolsko leto.

Mladi, njihovi starši in prebivalci soseske BS3 so lepo vabljeni na druženje, športno rekreacijo in zabavo, na igrišče med Trebinjsko in Puhovo ulico v Bežigradu v ponedeljek, 30. 6. 2014 od 15. do 19. ure.

Poleg športnih iger - namizni tenis, speedminton, igranje igre Qubes, odbojke, košarke, skakanja čez gumitvist - se bodo obiskovalci lahko preizkusili na senzornem poligonu. Tiste z bolj ustvarjalno žilico bodo razveselile ustvarjalno reciklažne delavnice om striparska delavnica na temo poklicev. Na delavnici orientalskega plesa bo mogoče miganje na drugačen način.

Ves čas bo dogodka bo potekal glasbeni program, za katerega bosta skrbeli glasbenici Meta Erženičnik in Jelena Milojević. Glasbeni program bo vključeval tudi karaoke. Obiskovalci so vabljeni na ogled nastopa orientalske plesalke in nastope mladih glasbenih ustvarjalcev iz Četrtnega mladinskega centra Bežigrad.

Ker brez dobrodelne note ne gre, bo pomemben del dogodka tudi Dobrodelni bazar. Organizirali ga bodo mladi v sodelovanju z Dnevnim centrom aktivnosti za starejše iz Bežigrada.

Poleg lokalnih prebivalcev in mladih so k sodelovanju vabljeni tudi vsi tisti, ki želijo proslaviti začetek prihajajočih toplih poletnih dni!

V primeru dežja bo dogodek odpovedan, obvestilo o odpovedi pa bo objavljeno na spletni strani www.mladizmaji.si najkasneje v nedeljo, 29. junija do 19. ure.

Za informacije o dogodku in ostala morebitna vprašanja se obrnite na Sandro Smiljanič ali Katarino Žugman, koordinatorki Četrtnega mladinskega centra Bežigrad, med 11. in 19. uro, na telefonsko številko: 051 659 030 ali 051 659 025 ter na elektronski naslov info@mladizmaji.si ali cmcbezigrad@mladizmaji.si.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana, v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport - Uradom RS za mladino.