O-STA

Telekomov center v Novi Gorici na novi lokaciji in z novo podobo

Ljubljana, 7. julija - V Novi Gorici je uporabnikom sodobnih komunikacij z današnjim dnem na Kidričevi ulici 17 na voljo novi Telekomov center. Za prijetno vzdušje poskrbijo novi, zračni prostori ter prijazni in strokovni svetovalci, ki so jim na voljo za pomoč in informacije o celoviti ponudbi Telekoma Slovenije.

V Telekomu Slovenije uporabnikom ponujamo širok nabor paketov, storitev in celovitih komunikacijskih rešitev, ki omogočajo različne internetne, fiksne, mobilne in IKT-storitve, prilagojene željam, navadam in potrebam uporabnikov. Ti lahko v naši najnovejši ponudbi izbirajo med različnimi paketi, ki si jih lahko poljubno prilagodijo, ter tehnologijo, ki omogoča preprosto, učinkovito in zabavno uporabo; z njimi si lahko poenostavijo vsakodnevna opravila, olajšajo poslovanje ali popestrijo prosti čas. "Sedaj pa smo z novo lokacijo uporabnikom še bližje, naši prostori z osveženo podobo pa še bolj prijazni," je ob otvoritvi novega Telekomovega centra v Novi Gorici povedala Katjuša Kralj, vodja prodajnega centra.

Telekomov center na Kidričevi ulici 17 je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, ob sobotah od 8. ure do 12.30. Telefonska številka in drugi kontakti ostajajo nespremenjeni (telefonska številka: 05 338 44 40, mobilna številka: 041 700 210 in faks številka: 01 472 86 82). Telekomov center na Trgu Edvarda Kardelja 5 pa bo danes obiskovalcem zaprl svoja vrata.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.