O-STA

Mavenir Systems® dobavitelj konvergenčne IMS rešitve za T-Mobilovo glasovno storitev VoLTE

RICHARDSON, Teksas--(BUSINESS WIRE)-- Mavenir Systems® (NYSE:MVNR), eden izmed vodilnih ponudnikov programskih rešitev za omrežne storitve, je danes sporočil, da je Mavenirova najnovejša generacija IMS (IP multimedijskega podsistema) za jedrno omrežje in telefonski aplikacijski strežnik (TAS) v komercialni uporabi za prenašanje glasovnih storitev preko omrežja LTE (VoLTE).

VoLTE je vznemirljiva nova glasovna storitev, ki predstavlja naslednjo veliko inovacijo pri razvoju LTE/4G omrežij in na istem radijskem sloju združuje tako glasovni kot podatkovni promet. S tehnologijo VoLTE lahko uporabniki mobilnih storitev opravljajo kristalno čiste klice s hitrejšo vzpostavitvijo klica, medtem pa hkrati uživajo s izjemno hitrem prenosu podatkov preko omrežja LTE/4G.

VoLTE je glede na nedavne objave mobilnih operaterjev v silovitem razmahu. Odkar se je pričela komercialna uporaba na ameriškem trgu, VoLTE hitro postaja globalna množična storitev, pri čemer je Mavenir eden izmed vodilnih igralcev v tej naslednji fazi razvoja 4G LTE omrežij, saj po vsem svetu kar 14 vodilnih operaterjev uporablja njegovo rešitev.

"Mavenir je še naprej vodilni pri vzpostavitvi VoLTE na ključnih trgih," je dejal Pardeep Kohli, predsednik uprave in glavni izvršni direktor družbe Mavenir Systems. "Po vsem svetu sodelujemo z vodilnimi operaterji pri posodobitvi njihovih omrežij na tehnologijo LTE/4G in uvedbi novih in inovativnih storitev."

Mobilni operaterji po vsem svetu so izbrali Mavenirjeve konvergenčne IMS glasovne rešitve za VoLTE in tudi storitve za glasovne storitve preko Wi-Fi (VoWi-Fi). Mavenirjeva tehnologija je zasnovana tako, da sta VoLTE in VoWi-Fi kompatibilna z obstoječimi omrežnimi storitvami, na primer predplačniškimi storitvami in uverturami, kar uporabnikom omogoča optimalno uporabniško izkušnjo, ne glede na to, ali do storitev dostopajo preko 3G, LTE/4G ali Wi-Fi omrežij.

T-Mobile je VoLTE storitve nedavno zagnal z uporabo Mavenirjeve konvergenčne IMS glasovne rešitve, ki je bila prvič uporabljena leta 2011 za klice preko Wi-Fi dostopa. T-Mobile je začetno investicijo v Wi-Fi klice uporabil za hitrejšo nadgradnjo omrežja na VoLTE storitev.

Mavenir nudi IMS storitve od konca do konca, vključno s ključnimi IMS komponentami kot so CSCF (funkcija krmiljenja klicne seje), mejni krmilnik seje (SBC), telefonski aplikacijski strežnik (TAS) in profesionalne storitve za verifikacijo in integracijsko testiranje za zagotovitev uspešnega medsebojnega delovanja storitev od konca do konca.

O družbi Mavenir Systems:

Mavenir Systems (NYSE: MVNR) ponuja programske omrežne rešitve, ki ponudnikom mobilnih storitev omogočajo uvedbo storitev naslednje generacije na omrežju LTE/4G. Mavenir™ ima v celoti virtualiziran portfelj glasovnih/video, sporočilnih in mobilnih produktov, ki vključuje IP multimedijski podsistem (IMS), napredno paketno jedro (EPC) in mejni krmilnik seje (SBC). Mavenirjeve rešitve, ki temeljijo na nagrajeni programski platformi mOne®, izkoriščajo tehnologiji NFV in SND za uporabo na infrastrukturi v oblaku.

www.mavenir.com

© 2014Mavenir Systems, Inc. Vse pravice pridržane.

Mavenir Systems®, mOne®, AirMessenger®, Mavenir™, mStore™, mCloud™ in Transforming Mobile Networks™ so zaščitene blagovne znamke družbe Mavenir Systems, Inc.

Kontakti

Mavenir Systems, Inc.
Maryvonne Tubb, +1-469-916-4393
pr@mavenir.com

Vir: Mavenir Systems, Inc.

Izjava za javnost v angleškem jeziku je na voljo na naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20140714005412/en