O-STA

Iščemo fotografije z motivom trajnostne mobilnosti v Velenju

Velenje, 15. julij 2014 - Mestna občina Velenje že nekaj let organizira fotografski natečaj, s katerim želimo pridobiti čim več dobrih promocijskih fotografij našega mesta in aktivnosti, ki se tu odvijajo.

V poletnih mesecih želimo pri natečaju "Fotografija meseca Mestne občine Velenje" izpostaviti trajnostno mobilnost. Zbiramo fotografije, ki prikazujejo, kako v Velenju hodimo, kolesarimo, uporabljamo mestni potniški promet "Lokalc", vlak, električna vozila ... Fotografije, ki bodo prispele do 31. avgusta 2014, se bodo uvrstile v izbor "Naj mobilnostna fotografija".

Zmagovalno fotografijo bomo izbrali v mesecu septembru, vse prispele fotografije pa bomo tudi razstavili.

Pogoji sodelovanja so enaki kot za "Fotografijo meseca Mestne občine Velenje" in so objavljeni na občinski spletni strani www.velenje.si (poglavje e-občina/Fotomeseca MOV).

Fotografije se lahko oddajo le preko spletnega družabnega omrežja Facebook, kjer smo za natečaj odprli poseben profil. Vsi, ki želijo sodelovati, lahko do profila dostopajo tudi preko povezave: https://www.facebook.com/pages/FotomesecaMOV/434970953251665?v=app_448952861833126&rest=1.