O-STA

Vlagajte v japonski trg pametne/obnovljive energije na sejmu World Smart Energy Week Osaka 2014

Tokio, Japonska - Reed Exhibitions Japan od 3. do 5. septembra 2014 na razstavišču INTEX OSAKA organizira letošnjo izvedbo sejma World Smart Energy Week Osaka, sestrski dogodek sejma World Smart Energy Week (http://www.wsew.jp/en/).

Sejem, ki ga sestavljajo štiri specializirane razstave - PV EXPO OSAKA http://www.pvexpo-kansai.jp/en/, PV SYSTEM EXPO OSAKA http://www.pvs-kansai.jp/en/, BATTERY OSAKA http://www.battery-kansai.jp/en/ in INT'L SMART GRID EXPO OSAKA http://www.smartgrid-kansai.jp/en/, ponuja priložnost za sklepanje poslov in navezovanje stikov s strokovnjaki, ki v glavnem prihajajo iz zahodnih japonskih regij.

Organizatorji letos pričakujejo okoli 200 razstavljavcev in 20.000 strokovnih obiskovalcev. Napovedujejo, da se bo celotna površina razstavišča, tako kot razstavni prostori tujih razstavljavcev, kar podvojila v primerjavi s prejšnjimi leti.

Fotovoltaični sektor bodo med drugim zastopali YINGLI GREEN ENERGY, JINKO SOLAR, CANADIAN SOLAR, SOLAR WORLD, ZHONGLI TALESUN SOLAR, ZNSHINE PV-TECH in KOREA TELECOM, poleg njih pa še druga podjetja, ki se ukvarjajo z namestitvijo fotovoltaičnih sistemov, sistemskimi komponentami, instalacijami oziroma postavitvami naprav ter ostala podjetja, ki se ukvarjajo z materiali.

V okviru razstav BATTERY OSAKA in INT'L SMART GRID EXPO OSAKA bodo razstavljala podjetja OSAKA GAS, FUJI ELECTRIC, TABUCHI, DENSO, NIHON GAISHI, FURUKAWA, TOYO TECHNICA, NAG SYSTEM in drugi.

Organizirane bodo tri osrednje okrogle mize, na katerih bodo govorci razpravljali o trenutnem stanju in prihodnosti fotovoltaike, obnovljivih virih napajanja ter pametnih omrežjih. Okrogle mize bodo vodila podjetja INGLI GREEN ENERGY, SOLAR FRONTIER, NTT FACILITIES, HITACHI CHEMICAL, NGK INSULATORS, NIPPON CHEMI-CON, HITACHI CHEMICAL, TOSHIBA, IBM JAPAN in KANSAI ELECTRIC POWER. Poleg tega bodo organizirane tudi posebne razprave na temo liberalizacije japonske energije ter obetov poslovanja pametnih skupnosti.

Vodja sejma Yoichiro Ayabe je prepričan, da bo World Smart Energy Week Osaka pripomogel h krepitvi in širjenju podjetij pametne/obnovljive energije po vsej Japonski: "Glede na to, da se veliko projektov odvija na zahodnem Japonskem, od koder izvira tudi mnogo podjetij, je tržni potencial v zahodni regiji ogromen. Očitno je, da so bili lanski obiskovalci sejma izjemno zadovoljni, saj so tako japonski kot tudi tuji udeleženci pridobili nove stranke. Prepričani smo, da se bo World Smart Energy Week Osaka uveljavil kot ključen strokovni sejem na Japonskem, na katerem bo mogoče sklepati nove posle in poznanstva."

Pričakovati je, da se bo World Smart Energy Week tako v Osaki kot v Tokiu širil, a razstavni prostori za obe ediciji sejma se hitro prodajajo.

Za več informacij obiščite http://www.wsew.jp/en/ ali kontaktirajte organizatorje sejma.

World Smart Energy Week Show Management/Reed Exhibitions Japan Ltd.

Ena Masui

Tel: +81-3-3349-8519

Mail: pr-eng.wsew@reedexpo.co.jp