O-STA

Telekomov center na Trgu Ajdovščina v Ljubljani odslej vabi z novo podobo

Ljubljana, 20. avgusta - Prodajni center Telekoma Slovenije na Trgu Ajdovščina v Ljubljani je danes po prenovi ponovno odprl svoja vrata. V prenovljenem centru Telekom Slovenije uporabnikom ponuja najsodobnejšo opremo in telekomunikacijske storitve, v promocijskem obdobju pa obiskovalcem ponuja tudi različne ugodnosti.

Telekomov center na Trgu Ajdovščina sodi med večje prodajne centre Telekoma Slovenije, ki z ugodno lokacijo v mestnem središču privablja številne obiskovalce. V prijetnem in sodobnem ambientu se lahko uporabniki seznanijo s širokim naborom mobilnih in širokopasovnih storitev, preizkusijo aparate ali se odločijo za nakup dodatne opreme.

"Prenovljeni Telekomov center uporabnikom z novo razporeditvijo prostora omogoča še boljši pregled nad ponudbo, svetovalci pa jim bodo seveda z veseljem pomagali pri odločitvi, ki bo skladna z njihovimi željami in potrebami," pravi Karmen Orel, vodja Službe za prodajo zasebnim uporabnikom pri Telekomu Slovenije.

"Novi prostori so sodobni, prijazni in oblikovani skladno z najvišjimi standardi. Prepričana sem, da se bodo naši obiskovalci v njih dobro počutili in potrudili se bomo, da bomo še naprej poiskali odgovor na vsako njihovo vprašanje ali zagato. Najpomembneje pa je, da lahko pri nas na enem mestu vsakdo uredi vse svoje komunikacijske potrebe, pa naj gre za mobilne ali širokopasovne storitve," poudarja Vesna Petrovič Žargi, vodja Telekomovega centra na Trgu Ajdovščina.

Telekomov center na Trgu Ajdovščina 1 v Ljubljani je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, ob sobotah pa od 8. do 13. ure. Uporabnikom so za pomoč in informacije na voljo na številkah 01 472 24 60 ali 041 700 201.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.


01 - Vesna Petrovič Žargi in Karmen Orel.jpg

02 - Toni Petrovič.jpg