O-STA

Lexmarkova spletna stran v slovenskem jeziku

Ameriški proizvajalec tiskalnikov Lexmark je v sodelovanju s svojim slovenskim partnerjem Alterno Intertrade predstavil spletno stran v slovenskem jeziku, namenjeno sedanjim in bodočim uporabnikom izdelkov Lexmark.

Na spletni strani www.lexmark.si, ki je dostopna tudi iz osrednje ameriške spletne strani Lexmarka, bodo uporabniki našli vse informacije o aktualnih izdelkih tega ameriškega proizvajalca tiskalnikov in tiskalniške opreme. Navigacija na strani je narejena intuitivno, tako da lahko zelo hitro najdemo informacije, ki jih potrebujemo. Zaenkrat so prevedeni navigacijski meniji in osrednja stran, vse ostale podstrani pa bodo prevedene do konca letošnjega leta.

Povezava "Poslovni uporabniki" nas pripelje do ponudbe tiskalnikov in multifunkcijskih naprav Lexmark, ki so namenjeni predvsem uporabi v zahtevnih poslovnih okoljih. Pod povezavo "Domači uporabniki" pa so predstavljeni tiskalniki, posebej primerni uporabi doma in v manjših podjetjih (SOHO - Small Office, Home Office).

Lastniki tiskalnikov Lexmark si lahko ogledajo ponudbo dodatne opreme in pregledajo izbiro potrošenega materiala za svoj tiskalnik. Seveda pa ne manjka ponakupna podpora uporabnikom, kjer so na enem mestu zbrani vsi najnovejši gonilniki za različne operacijske sisteme, ki zagotavljajo brezhibno delovanje tiskalnikov Lexmark. Izpostaviti je potrebno podporo operacijskemu sistemu Linux, ki iz dneva v dan pridobiva na priljubljenosti tako doma, kot v zahtevnih poslovnih okoljih.

Na spletni strani bodo uporabniki našli tudi naslove elektronske pošte za pomoč uporabnikom in pooblaščenega servisa tiskalnikov Lexmark, za kar v Sloveniji skrbi pooblaščeni distributer Alterna Intertrade. Podjetje Alterna Intertrade se z distribucijo in servisiranjem računalniške opreme ukvarja že več kot deset let in sodi med najboljša slovenska podjetja v IT panogi, kar potrjuje tudi izbor med 300 najhitreje rastočih slovenskih podjetji, ki jih izbira Gospodarski vestnik.