O-STA

United Shop Services na Photokini

8. september 2014

Zaslužite z atraktivnim partnerskim programom

Photokina 2014

RADEBEUL, Nemčija--(BUSINESS WIRE)-- Partnerski program United Shop Services (USS) tiskarski industriji, kreativnim industrijam in podjetjem ponuja preprost dostop do e-poslovanja. Program ponuja partnerjem ogromen potencial za zaslužek, in to brez stroškov in tveganj. United Shop Services, blagovna znamka družbe unitedprint.com SE, bo te atraktivne partnerske programe prvič predstavila na Photokini v Kölnu od 16. do 21. septembra 2014.

Na tem vodilnem svetovnem sejmu fotografije lahko zainteresirani obiščejo razstavni prostor D019 v hali 9.1, kjer bodo dobili strokovne nasvete o programih "Postani prodajni posrednik", "Postani spletna tiskarna", "Prodajaj in kupuj oblikovalske rešitve in fotografije" ter "Zasluži z deljenjem oblikovalskih rešitev & fotografij".

Postani prodajni posrednik

Prodajni posredniki poslujejo preko lastnih trgovin za spletno tiskanje, ob tem pa izkoriščajo izkušnje in proizvodne zmogljivosti ene izmed najbolj uspešnih spletnih tiskarn v Evropi. S širokim naborom vedno novih produktov in storitev, nizkimi cenami, hitro dostavo, visoko kakovostjo in personaliziranimi storitvami, ki so na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, program ponuja neposreden dostop do globalnega obsega prodaje 100 milijard evrov, in to brez potrebe bo lastnih sredstvih - preprosto, zastonj, takoj!

Postani spletna tiskarna

Družbe, ki upravljajo s spletnimi tiskarnami, imajo lastne tiskarske zmogljivosti. Prodaja poteka preko lastnih prodajaln od spleta do tiska, predstavljajo lastne produkte in (v realnem času) določajo, katera naročila želijo izvesti same in katera bodo oddale podizvajalcem. Pri tem izkoriščajo najnovejšo tiskarsko in oblikovalsko tehnologijo ter obsežen nabor storitev, in to brez stroškov vzpostavitve, provizij, minimalnih zahtev ali minimalnega prometa. Preprosto, zastonj, takoj!

Kupuj in prodajaj vzorce in fotografije

Prodajajte ali kupujte posamezne oblikovalske rešitve ali fotografije, in to od profesionalnih oblikovalcev in fotografov, pri tem pa imate dostop do neomejenega globalnega trga. Naš globalni trg za kreativne storitve ponuja strankam možnost, da objavijo natečaje za oblikovalske rešitve in fotografske projekte, pri katerih lahko sodelujejo kreativci iz vsega sveta.

Zasluži z deljenjem oblikovalskih rešitev & fotografij

Zaslužite z deljenjem svojih oblikovalskih rešitev in fotografij. Vaša dela bodo vključena v oblikovalske in fotografske galerije številnih spletnih tiskarn, kjer jih lahko uporabijo njihove stranke. Izkoristite ta neomejen dostop do mednarodnega trga, sami določite svoje cene in zaslužite s svojimi oblikovalskimi in fotografskimi izdelki - preprosto, zastonj, takoj!

Uradna in referenčna različica tega sporočila je izvirno besedilo v izvornem jeziku. Prevodi so informativne narave in morajo biti opremljeni s povezavo do besedila v izvornem jeziku, ki je edina različica, ki ima lahko pravni učinek.

Fotografije/multimedijska galerija: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140908005567/en/

Kontakti

unitedprint.com
Maria Lehmann, 0049(0)351/27225388
presse@unitedprint.com

Vir: unitedprint.com SE

Pametna multimedijska galerija

Ta izjava za javnost je v angleščini na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20140908005567/en