O-STA

Telekom Slovenije odslej z najhitrejšim internetom za zasebne uporabnike v paketu TopTrio 1G

Ljubljana, 18. september 2014

Ljubljana, 18. septembra - Od petka, 19. septembra, dalje bo Telekom Slovenije ponujal nov paket TopTrio 1G, ki zasebnim uporabnikom v optičnem omrežju omogoča najvišje prenosne hitrosti (1 Gb/s proti uporabniku in 20 Mb/s od uporabnika), pa tudi največ TV-vsebin in storitev TViN Shramba. Poleg tega bo Telekom Slovenije v septembru naročnikom na optičnem omrežju brezplačno za promocijsko obdobje povišal hitrosti na 100 Mb/s proti uporabniku in 20 Mb/s od uporabnika; višje dostopovne hitrosti bodo veljale do konca januarja 2015. Ob tem naročnike SiOL TV čaka novost tudi na programskem mestu 9, kjer je odslej na voljo nova brezplačna storitev Priporočila, ki uporabnikom pomaga pri izbiri filmov, nadaljevank, športnih tekmovanj in drugih oddaj, ki jih radi spremljajo.

Paket TopTrio 1G uporabnikom v optičnem omrežju Telekoma Slovenije omogoča internetne hitrosti do 1 Gb/s proti uporabniku in 20 Mb/s od uporabnika, in sicer na lokacijah v Ljubljani, Kranju, Domžalah, Grosuplju, Slovenj Gradcu, Mariboru (Tezno), Novi Gorici, Novem mestu in Izoli.

Akcijska cena mesečne naročnine na paket Top Trio 1G znaša 99 evrov (velja ob vezavi za 24 mesecev, redna cena brez vezave je 199 evrov). V mesečno naročnino je poleg najhitrejšega interneta na optiki vključenih tudi 1000 minut klicev v vsa slovenska omrežja, več kot 200 TV-programov ter dodatne storitve Ogled nazaj, Varen splet za nadzor dostopa do spletnih strani in TViN. Poleg tega paket TopTrio 1G vključuje spremljanje 40 HD-programov, za zabavo za vso družino pa programske pakete MEGA HD, HBO, Eksplozivni, Eurosport HD in Nogomet. Naročniki paketa TopTrio 1G imajo na voljo tudi TViN Shrambo (5 GB) za varno hrambo podatkov ter skupinsko izmenjavo datotek prek javne povezave, e-pošte, Facebooka ali Twitterja. Uporabnik ob naročilu paketa TopTrio 1G prejme TV-komunikator BOX, po želji pa se lahko uporabniki odločijo še za nakup dodatnega BOX-a z možnostjo nakupa na 24 obrokov po 2,90 evra.

V septembru Telekom Slovenije naročnikom v optičnem omrežju brezplačno povečuje internetne hitrosti, in sicer na 100 Mb/s proti uporabniku in 20 Mb/s od uporabnika. Dvig hitrosti poteka postopoma v septembru. Naročnikom pa bodo višje hitrosti na voljo do 31. januarja 2015. Po tem datumu se bo hitrost znižala na naročeno hitrost. Dvig hitrosti ne velja za obstoječe povezave 60/60 in 100/100.

Za vse nove naročnike paketov TopTrio do 11. novembra letos veljajo posebne ugodnosti: brezplačen priklop, možnost izbire ene od treh ugodnosti (popust na naročnino, možnost nakupa ugodnega izdelka ali bon v višini 200 evrov za nakup mobilnega telefona) ter nakup TV-adapterja po ugodni ceni (PLC za samo 1 evro). TV-adapter omogoča enostavni priklop SiOL TV v stanovanju brez večjih posegov ali dodatnih inštalacij.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za odnose z javnostmi