O-STA

NEC predstavil UNIVERGE® SV9000 serijo komunikacijskih serverjev

- Najnovejši korak pri razvoju zmogljivih komunikacijskih platform za mala in srednje velika podjetja ter velike poslovne sisteme -

TOKIO--(BUSINESS WIRE)-- NEC Corporation (NEC) (TOKYO: 6701) je danes predstavila serijo UNIVERGE SV9000, najnovejšo linijo komunikacijskih serverjev. Nov nabor prinaša platforme SV9100, SV9300 in SV9500, ki so namenjene širokemu razponu strank, od malih in srednje velikih podjetij (MSP) do velikih poslovnih odjemalcev. Hkrati smo predstavili nove terminale, vključno s serijama DT800 in DT400, ter UT880, inovativni fiksni telefon nove generacije, ki v eni enoti združuje tradicionalni namizni telefon in tablico z operacijskim sistemom Android.

"Izjemno se veselimo, da lahko globalnemu trgu ponudimo ta zmogljiv nabor rešitev," je dejal Osamu Noda, generalni direktor divizije za poslovna omrežja pri NEC Corporation. "Nova serija SV9000 je nadaljevanje NEC-ove politike ustvarjanja naravnih poti za posodobitve, medtem ko se tehnologija razvija v skladu s sodobnimi potrebami poslovnih strank."

Komunikacijski server SV9500, ki smo ga razvili za velike poslovne sisteme, je na voljo kot virtualiziran programski paket, ki predstavlja prvo celostno evolucijo telefonskega sistema SV za poslovne sisteme. Ker je SV9500 na voljo kot posebna naprava ali kot program, lahko poslovne stranke izberejo rešitev, ki je najbolj v skladu z njihovo poslovno strategijo.

Nova platforma SV9300 je rešitev, ki je primerna za srednje velika podjetja. SV9100 je zasnovana kot komunikacijska platforma po načelu vse v enem za MSP-je, saj sta namestitev in upravljanje bolj enostavna.

NEC je okrepil svoj pristop vertikalnim trgom kot so gostinstvo, zdravstvo in izobraževanje, saj ponuja širok nabor UC aplikacij, vključno z mobilnimi storitvami in spletnimi konferancami. Serija SV9000 hkrati še naprej podpira zmogljive rešitve za odnose s strankami.

Več informacij o seriji UNIVERGE SV9000 je na voljo na spletni strani www.necsv9000.com.

Za dobavljivost serije SV9000 in novih terminalov kontaktirajte vaše regionalno predstavništvo NEC-a.

O NEC Corporation
NEC Corporation je eden izmed vodilnih prodjetij na področju integracije IT in omrežnih tehnologij, ki pomagajo podjetjem in ljudem po vsem svetu. S kombinacijo produktov in rešitev, ki izkoriščajo izkušnje in globalno prisotnost družbe, NEC-ove napredne tehnologije zadovoljujejo kompleksne in spreminjajoče se potrebe strank. NEC z več kot stoletnimi izkušnjami in tehnološkimi inovacijami daje moč ljudem, podjetjem in družbi. Za več informacij obiščite spletno stran NEC na naslovu http://www.nec.com.

Kontakti

NEC kontakti za medije (Japonska):
NEC Corporation
Seiichiro Toda, +81-3-3798-6511
s-toda@cj.jp.nec.com
Joseph Jasper, +81-3-3798-6511
j-jasper@ax.jp.nec.com

Vir: NEC Corporation

Ta izjava za javnost je na voljo v angleškem jeziku na naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20141001005471/en