O-STA

Arbonne International širi poslovanje na Poljsko

3. oktober, 2014 17:46 UTC

z izdelki iz rastlinskih izvlečkov in z izjemno priložnostjo

IRVINE, Kalif.--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Arbonne International, LLC (Arbonne) je 3. oktobra prek svoje podružnice Arbonne Europe Sarl uradno odprlo podjetje na Poljskem, kar pomeni, da je podjetje s 34-letno tradicijo vstopilo v kontinentalno Evropo. Z odprtjem podjetja Arbonne predstavlja svoje prvovrstne, kozmetične in zdravilne ter zdraviliške izdelke iz rastlinskih izvlečkov za celotno družino. Visoko cenjeni izdelki Arbonne, ki nežno žanjejo najboljše iz narave ter to združujejo z najnovejšimi znanstvenimi dognanji, so oblikovani tako, da prinašajo neverjetne in vidne rezultate. Podjetje s to tradicijo nadaljuje, odkar ga je norveški podjetnik in vizionar Petter Morck ustanovil pred več kot tremi desetletji.

Nenehna rast Arbonna na njegovih trenutnih trgih v štirih državah ustvarja pozitiven zanos za širjenje kulture podjetja, njegove družbene odgovornosti ter izdelkov in priložnosti na Poljsko. Pred odprtjem podjetja so se ta mesec odvili dogodki posvečeni Arbonne Poland v Sopotu, Varšavi in Krakovu - kjer se je zbralo skoraj 1.200 navdušencev. Dogodkov so se udeležili tudi trenutni neodvisni svetovalci Arbonna iz drugih držav, da bi izrazili svojo podporo ter delili svoje izkušnje in zagnanost. Poljska je tako postala peta država, v kateri deluje Arbonne, poleg Avstralije, Kanade, Združenega kraljestva in ZDA.

"Vsekakor je bilo v zadnjih šestih mesecih med krasnimi prebivalci Poljske veliko pričakovanj in vznemirjenja glede Arbonna. Že sedaj se čutimo zelo dobrodošle v državi, naša blagovna znamka pa bo vzcvetela v poljski skupnosti. Mnogi naši trenutni neodvisni vodilni svetovalci za prodajo - med katerimi jih je veliko poljskega porekla - so nestrpno in z veliko naklonjenosti čakali odprtje tega novega trga," je dejal Kay Napier, glavni izvršni direktor Arbonna. "Od leta 1980 lahko spremljamo neverjetno moč Arbonnovih izdelkov in njihovo sposobnost spreminjanja življenja ljudi, zdaj pa smo veseli, da lahko to delimo tudi s Poljsko," je dejal Napier.

Za več informacij o odprtju podjetja Arbonne Poland obiščite www.arbonne.pl ali www.arbonne.com.

Izdelki Arbonne s certifikatom veganskih izdelkov so izdelani brez glutena ter dermatološko in alergijsko testirani. Vse izdelke Arbonna je mogoče kupiti prek Arbonnove široke mreže neodvisnih svetovalcev ali prek spleta na www.arbonne.com. Arbonne. Pure, Safe, Beneficial. (Arbonne. Čisto. Varno. Učinkovito.)

O podjetju Arbonne International

Začetki podjetja Arbonne International, LLC, segajo v Švico leta 1975, ustanovljeno pa je bilo leta 1980 v ZDA. Izdeluje izdelke za osebno nego in za zdravilišča, ki jih odlikujejo izbrani rastlinski izvlečki in inovativna znanstvena dognanja. Arbonne. Čisto. Varno. Učinkovito. Sestavine Arbonnovih izdelkov za osebno nego in prehranski dodatki imajo certifikat o primernosti za vegane in so v skladu s strogimi Smernicami za čiste in varne sestavine. Izdelki podjetja Arbonne so na voljo na arbonne.com ali prek široke mreže neodvisnih svetovalcev Arbonna v ZDA, Kanadi, Avstraliji, na Poljskem in v Združenem kraljestvu. Arbonne je podjetje v zasebni lasti s sedežem v Irvinu, v Kaliforniji. Za več informacij, vključno z informacijami o sestavinah, prosimo, obiščite www.arbonne.com. Arbonne je registrirana blagovna znamka podjetja Arbonne International, LLC.

http://www.facebook.com/arbonne
http://www.youtube.com/user/arbonne
http://twitter.com/arbonne
http://www.pinterest.com/arbonne/
http://arbonnefoundation.org/


Kontakt:

Creative Media Marketing
Carolanne Coviello, 212-979-8884

Vir: Arbonne International, LLC

Izvirno sporočilo za javnost je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20141003005665/en