O-STA

Mladi zmaji aktivno v jesenske počitnice!

Ljubljana, 20. 10. 2014 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa mladih tudi med letošnjimi jesenskimi počitnicami organiziramo aktivnosti za mlade Ljubljančane, stare med 10. in 18. let.

Za mlade pripravljamo športno dogodivščino v Rekreacijsko izobraževalnem centru Sava, ogled kinopredstave v Koloseju, lokostrelstvo s taborniki in raziskovanje zgodovine mumij v Narodnem muzeju Slovenije.

Za vse aktivnosti je potrebna predhodna prijava v najbližjem četrtnem mladinskem centru!

Ob aktivnostih, ki se bodo odvijale na prostem, bodo vzporedno potekale tudi aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog, ki bodo v času počitnic odprti, od ponedeljka, 27. oktobra, do četrtka, 30. Oktobra 2014, od 14. do 19. ure. Aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih bodo za udeležence brezplačne, za izlete pa bodo pobirali simbolične prispevke (2 eur na izlet).

Za dodatne informacije o posameznih aktivnostih se lahko obrnete na koordinatorko počitniških aktivnosti Majo Majcen, na telefonsko številko 051 659 029, vsak delavnik med 11. in 19. uro, ali pišete na: info@mladizmaji.si ali maja.majcen@mladizmaji.si.

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www.siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 87, www.bezigrad.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www.crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Zaloška 220, www.zalog.mladizmaji.si

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni pomoči Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - Urad RS za mladino.