O-STA

Arcamoon. Okoli lune do zmage!

Neskončni izziv v novi napeti in zabavni mobilni arkadni igri.

Shakemoon Animation napoveduje objavo nove zabavne mobilne aplikacije: vesoljsko obarvano arkadno igrico ARCAMOON, v kateri igralec vesoljčku na poti okoli lune pomaga nabrati čimveč točk tako, da lovi zvezde in se umika vedno novim oviram. "Največji poudarek te igre je nepozabna zabavna izkušnja, ki jo igralec doživi, ko je postavljen pred neskončen izziv premagati sebe ali svojega prijatelja. Vse skupaj pa se je začelo kot izziv, kako spremeniti način igre in izpopolniti doživetje. Namesto, da igralec premika vesoljčka, kot to navadno dela v akradnih igrah, ima ARCAMOON to novost, da igralec s premikanjem planeta kontrolira potek igre in pomaga vesoljčku do zmage", o izvirnem pristopu pove avtor aplikacije, Blaž Čadež.

In, zakaj igrati ARCAMOON? Ker je to čisto nova, zabavna in izzivalna igra s polno akcije in vedno novimi izzivi. Igra je hkrati zabavna in zahtevna, primerna je za vse starosti. Z enostavnim enoprstnim vodenjem jo lahko igramo praktično kjerkoli in kadarkoli. Ponaša se s privlačno grafiko, visoko kvalitetno glasbo in zvokom ter doživeto animacijo. Aplikacija bo na voljo brezplačno v nedeljo 7. decembra 2014 v AppStore in GooglePlay trgovinah za iPhone, iPad in Android naprave. Spremljajte vse o novi igrici ARCAMOON na uradni FB strani igrice ARCAMOON: www.facebook.com/arcamoon, ali pa na uradni strani studia SHAKEMOON: www.shakemoon.com/arcamoon-game.

"Ker pri Shakemoon Animation verjamemo v edinstvenost igralne izkušnje, smo želeli, da bi bila igrica karseda kakovostno in zabavno doživetje. Zato smo k sodelovanju povabili tudi dva vrhunska slovenska avtorja iz sveta glasbe in zvoka. Dejan Osterman, ki deluje na področju filmske in zabavne glasbe, je za ARCAMOON prispeval glasbo. Zvok pa je oblikoval Matjaž Moraus Zdešar, ki deluje kot oblikovalec zvoka na filmskih, glasebnih in drugih projektih", je o sodelovanju povedal avtor ARCAMOON, Blaž Čadež.

SHAKEMOON ANIMATION (www.shakemoon.com) je neodvisni mednarodni studio, dobitnik številnih mednarodnih nagrad za animirane filme, meddrugim tudi nagrade Vesna na 15. Festivalu slovenskega filma za najboljšo animacijo. Z igrico ARCAMOON začenjajo svojo usmeritev v razvoj mobilnih aplikacij, zato v prihodnosti lahko pričakujemo še več podobnih zabavnih izdelkov.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Za objavo v vašem mediju se zahvaljujemo. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo!

Blaž Čadež

Shakemoon d.o.o.

Malnarjeva ulica 10, Ljubljana

m: 031 851 147

e: cedo@shakemoon.com