O-STA

Na dobrodelnem bowlingu z Lions Klub Ljubljana Omnia zbrali 9000 €

Ljubljana, 30. 1. 2015 - Sklad Uresničujmo želje, ki ga upravlja Humanitarno društvo Lions Klub Ljubljana Omnia, je v četrtek, 29. januarja 2015 v sodelovanju s Kolosej zabavni centri d.o.o. organiziral že 9. dobrodelni bowling turnir.

V Areni se je zbralo 50 ekip, ki so se po Trkajevem uvodu - pesmi Bowli z mano (priredba Trkajeve uspešnice Dihi z mano) - pomerile v bowlingu. Eni izmed ekip se je pridružil tudi stand-up komik Andrej Težak Tešky, ki je odmor zapolnil s smehom, ob koncu pa je zbrane zabavala glasbena skupina Kranjci.

Podjetja in posamezniki so ob prijetnem športno zabavnem popoldnevu zbrali 9000 €. Zbrana sredstva bodo namenjena mladim, ki izhajajo iz socialno in materialno ogroženih družin in se v procesu odraščanja soočajo z različnimi stiskami. V podporo in pomoč tem mladim bo Javni zavod Mladi zmaji v četrtnih mladinskih centrih pripravil sklop celoletnih aktivnosti za spodbujanje zdravega psihofizičnega razvoja z zaključnim športno motivacijskim taborom.

Turnir se je zaključil s podelitvijo nagrad in predajo čeka, najboljši igralec pa je iz rok Tinkare Kovač prejel boksarske rokavice, ki jih je daroval Dejan Zavec. Udeleženci dobrodelnega dogodka so bili vedro razpoloženi in so tudi po uradnem zaključku nadaljevali s prostim bowlanjem in klepetom v prijetni družbi.

Zapisala:

Ana Marinčič, koordinatorka Četrtnega mladinskega centra Šiška