O-STA

Pustni ŠiškaFreestyle - Aktivnosti urbane kulture za mlade

Na pustni torek, 17. 2. 2015 se pričenja prvi iz sklopa petih aktivnosti urbane kuture za mlade. Dogodki bodo potekali enkrat mesečno od februarja do maja, junija pa sledi veličasten zaključek. Organizator aktivnosti je Četrtni mladinski center Šiška (Javni zavod Mladi zmaji) v sodelovanju z JZ Kino Šiška in Športnim centrom Urbanroof.

Prva delavnica, ki bo potekala 17. 2. 2015 med 16. in 18. uro v dvorani Komuna (CUK Kino Šiška), bo razkrila dve spretnosti: DJanje in plesni koraki v hiphopu. Obiskovalci bodo spoznavali osnove vrtenja plošč, mixanja, skrečanja in manipuliranja z ritmi. V duhu novih ritmov bodo nato svoje občutke prevedli v ples. Plesalci bodo obiskovalcem pokazali nekaj trikov in jih naučili nadzorovati svoje telo, s čimer bodo lahko v svoje premike in gibanje vnesli stil.

Dogajanje bo zabeleženo z videom in fotografijami, zato vabljeni, da se preizkusite tudi v vlogi režiserja, snemalca ali fotografa. Da pa bo pust res sladkih ust, čaka maškare še sladko presenečenje.

Na dogodek vabljeni vsi, ki želite deliti svoje ideje, ustvarjati ali le preživeti čas v sproščenem vzdušju.

Vstop je prost!.

Za več informacij o dogodku in ostala morebitna vprašanja se obrnite na Ano Marinčič in Matejo Maver, koordinatorki Četrtnega mladinskega centra Šiška, na telefonski številki 051 659 028 ali 051 659 027 od ponedeljka do petka med 11. in 19. uro ali na e - naslov : cmc.siska@mladizmaji.si.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni pomoči Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - Urad RS za mladino.