O-STA

Billion Electric išče partnerje za sodelovanje v obojestransko korist

13. februar 2015, 05:39 UTC

TAIPEI, Tajvan--(BUSINESS WIRE)-- Billion Electric Co. Ltd. (TAIEX: 3027) je danes sporočil, da za svoje nagrajene 3G/4G LTE širokopasovne rešitve išče globalne partnerje med telekomunikacijskimi operaterji in sistemskimi integratorji, in sicer za distribucijo med posredniki, telekomunikacijskimi podjetji in ponudniki internetnih storitev.

Billion se pogosto omenja med pionirji najbolj naprednih tehnologij, saj odlično obvlada proizvodnjo tehnološko najnaprednejših xDSL, optičnih in 3G/4G LTE širokopasovnih naprav. Najnovejši LTE usmerjevalniki - iPAC 7800NX, BiPAC 7800VDOX, in BiPAC 7820NZ - so v letu 2014 bistveno prispevali k prodajnim prihodkom. Povpraševanje po tej seriji usmerjevalnikov, ki je trenutno brez konkurence, se v številnih panogah hitro povečuje, med drugim med ponudniki 3G/4G storitev z dodano vrednostjo, v maloprodaji, transportu in upravljanju voznih parkov ter v komunikaciji med napravami.

V seriji BiPAC 78 je najbolj popularen model BiPAC 7820NZ, ki ima dve reži za SIM kartice in tri WAN vmesnike (ADSL2+/3G/4G LTE/EWAN). BiPAC 7820NZ z nadomestnim in vzpostavitvenim načinom delovanja ter dvema SIM karticama v pripravljenosti nudi robustno omrežno povezavo in neprekinjeno brezžično delovanje, kar je ključno na področju komunikacije med napravami in na trgu strateških storitev.

Poleg inovativne zasnove s tremi WAN vmesniki BiPAC 7820NZ uporabnikom omogoča, da s povezavo na ADSL2+ in 3G/4G omrežje ali priključitvijo eksternega optičnega kabla na EWAN vrata uživajo ob brezprekinitvenem dostopu do interneta in najvišjih hitrostih prenosa. Ob tem ponuja še prioritizacijo prometa (QoS), požarni zid, WPS (zaščiteno Wi-Fi nameščanje) in VPN (navidezno zasebno omrežje). V BiPAC 7820NZ je integrirana zmogljiva VPN tehnologija, ki lahko med postajami ustvari 16 šifriranih in zaščitenih tunelov, kar je idealno za upravljanje s prodajnimi zalogami, trgovske verige ter bankomate in POS sisteme.

"Billion ponuja vrsto širokopasovnih komunikacijskih naprav z naprednimi funkcijami, ki izpolnjujejo zahteve naših strank na segmentu telekomunikacijskih operaterjev in ponudnikov internetnih storitev," je dejal Charles Yeh, direktor globalne komunikacijske divizije pri Billion Corporation. "Veselimo se vseh distribucijskih partnerstev z lokalnimi distributerji, posredniki storitev, prodajnimi posredniki, ponudniki storitev z dodano vrednostjo, sistemskimi integratorji, ponudniki internetnih storitev in omrežnimi operaterji."

O podjetju BILLION

Billion Electric Co., Ltd. (www.billion.com, taiex: 3027, trgovalno ime Billion) je največji ponudnik internetnih storitev za fiksno brezžično širokopasovno tehnologijo ter rešitve za pametna omrežja/pametno energijo/pametno osvetlitev/računalništvo v oblaku v azijsko-pecifiškem območju.

Kontakti

Billion Electric Co. Ltd.
Elaine Chen, +886-02-29145665#317
Elainechen@billion.com.tw

Vit: Billion Electric Co. Ltd.

Ta izjava za javnost je v angleščini na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20150212006677/en