O-STA

Počitniške vragolije z Mladimi zmaji

Ljubljana, 16. 2. 2015 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa mladih tudi med letošnjimi zimskim počitnicami organizirajo aktivnosti za mlade Ljubljančane, stare med 10 in 18 let.

Za mlade pripravljajo organizirano smučanje na Cerknem, obisk RTV Slovenija - zaodrje informativne oddaje za mlade Infodrom, sankanje na sankališču Mišouh (Stari vrh) in kopanje v Vodnem mestu Atlantis.

Za vse aktivnosti je potrebna predhodna prijava v najbližjem četrtnem mladinskem centru!

Ob skupinskih aktivnostih, ki se bodo odvijale na prostem, bodo vzporedno potekale tudi aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog, ki bodo v času počitnic odprti, od ponedeljka, 23. februarja do petka, 27. Februarja, od 14. do 19. ure. Aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih bodo za udeležence brezplačne, za izlete pa bodo pobirali simbolične prispevke.

Za dodatne informacije o posameznih aktivnostih se lahko obrnete na koordinatorko počitniških aktivnosti Majo Majcen, na telefonsko številko 051 659 029, vsak delavnik med 11. in 19. uro, ali pišete na: info@mladizmaji.si ali maja.majcen@mladizmaji.si.

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 87, www.bezigrad.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www.crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www.siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Zaloška 220, www.zalog.mladizmaji.si

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni pomoči Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - Urad RS za mladino.