O-STA

Mladi zmaji ponovno organizirali atraktivne zimske počitnice

Ljubljana, 2. 3. 2015 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa mladih smo tudi letos v času zimskih počitnic pripravili pester program.

Poskrbeli smo, da se najde nekaj za vsakogar in popestrili počitnice kar 97 otrokom in mladim! V ponedeljek smo se odpravili na pohod na Rašico in nato večerni spust z baklami, v torek smo smučali na Cerknem, v sredo smo pokukali v zakulisje dnevnika za otroke in mlade - oddaje Infodrom, se pogovorili z ustvarjalci, pregledali sceno in raziskovali prostore RTV Slovenija. V četrtek smo se družili ob podiranju kegljev v Bowling klubu Spider, za zaključek počitnic pa smo si privoščili še nekaj spustov po toboganih in čofotanju v Vodnem mestu Atlantis.

Ob vseh naštetih zunanjih aktivnostih, smo hkrati v vseh štirih četrtnih mladinskih centrih ponujali delavnice in druženje. S svojim programom smo privabili pozornost televizije Planet TV - obiskala sta nas novinarka in snemalec iz oddaje Danes. Pridružila sta se nam pri peki palačink, igranju namiznega tenisa in drugih aktivnostih ter tako mlade obiskovalce posnela pri aktivnem preživljanju prostega časa.

Pomlad in prvomajske počitnice se vneto približujejo, zato v ekipi Mladih zmajev že zbiramo predloge in oblikujemo nov počitniški program. Za več informacij in morebitne predloge nas kontaktirajte od ponedeljka do petka med 11. in 19. uro na 051 659 029 ali pišite na info@mladizmaji.si. Spremljate nas lahko tudi na www.mladizmaji.si ter na spletnem omrežju Twitter pod imenom @MladiZmaj.


Avtorica prispevka: Maja Majcen
koordinatorka Četrtnega mladinskega centra Črnuče

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni pomoči Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - Urad RS za mladino.