O-STA

AG&P za najem prek 2000 lokalnih delavcev

AG&P širi delovno silo za delo na enem največjih poslov modularne gradnje na svetu

MANILA, Filipini - (BUSINESS WIRE) - The Atlantic Gulf & Pacific Company (AG&P), družba za zunanje izvajanje industrijskih del (industrial process outsourcing - IPO), je napovedala najem več kot 2000 delavcev za izvajanje pomembnih projektov utekočinjenega zemeljskega plina (LNG) v Rusiji in Avstraliji. Po uspešnem letu 2014, v katerim je med drugim pridobila enega največjih izvoznih poslov v zgodovini Filipinov, trenutna širitev delovne sile AG&P predstavlja novo pridobitev za lokalno gospodarstvo.

"AG&P igra še naprej ključno vlogo pri uveljavljanju Filipinov kot inženirskega in gradbenega centra za pomembne projekte na trgih, kot so Severna Amerika, Avstralija in Rusija. Z našim znanjem na področju izdelave in montaže nameravamo dobaviti nekaj od največjih modulov LNG zgrajenih doslej, s čimer bomo pospešili gradnjo projekta in zmanjšali čas do komercialnega obratovanja na minimum. Predvidevamo, da bomo za izdelavo teh kompleksnih in vznemirljivih modulov v skladu z najvišjimi standardi varnosti in kakovosti na naših deloviščih v Batangansu izven Manile v prihodnjih treh mesecih ustvarili več tisoč delovnih mest," je dejal predsednik AG&P William Ottiger. "Filipinski delavci bodo imeli odlično priložnost za pridobivanje vrhunskih veščin, strokovnega usposabljanja in neposrednih izkušenj ob hkratnem zagotavljanju pomembne vrednosti lokalnemu gospodarstvu," je dejal.

AG&P ima največje proizvodno delovišče v Jugovzhodni Aziji s površino v velikosti prek 1,5 milijona kvadratnih metrov in letno proizvodno zmogljivostjo 75.000 ton. Družba je v zadnjih petih letih hitro zrasla, tako da se je število mojstrov s 300 povečalo na več kot 6000. AG&P dobavlja modularne gradbene in podporne storitve za sektorje naftnih in plinskih terminalov na kopnem in na morju, rudarstva, energetske in industrijske infrastrukture.

"AG&P agresivno raste. Nujno potrebujemo več sto varilcev konstrukcij, med drugim 2G/3G/4G SMAW, 6G SMAW, FCAW, več nadzornikov kakovosti, statike, konstruktorje cevi, sestavljalce konstrukcij, elektrotehnike (terminators), izvajalce končnih del in preverjanj v strojegradnji in instalacijah, prostorske in projektne inženirje, močne projektne vodje in varnostnike. Pri obdelavi prošenj tako domačih kandidatov kot kandidatov iz tujine za takojšnji najem delamo 24-ur na dan," je dejala podpredsednica Cecile Batalia, ki je odgovorna za kadre.

Dodala je: "Ta pomemben mejnik v delovanju družbe sta sprožila dva ločena dogodka, ki sta skoraj sovpadla. Pridobili smo enega največji izvoznih poslov v zgodovini Filipinov. Hkrati s padanjem svetovnih cen nafte po vsem svetu odpovedujejo projekte. Mojstri, tehnični strokovnjaki in inženirji, ki delajo v tujini, gledajo proti Filipinom. AG&P ponuja našim filipinskim delavcem takojšnjo priložnost, da dobijo delo v domovini, si ustvarijo kariero, izkoristijo konkurenčne pogoje in ugodnosti ter zgrabijo enkratno priložnost, da se vrnejo domov in sprejmejo delo pri AG&P na enem od največjih poslov LNG na svetu, ob čemer so lahko s svojimi najdražjimi in prispevajo k ustvarjanju varne prihodnosti za svoje otroke doma."


# # #

Več informacij je na voljo na spletni strani AG&P www.agp.ph.

Kontakt

AG&P
Anupam Ahuja, +91-9930-994-864
anupam.ahuja@agp.ph
ali
Burson-Marsteller for AG&P
Lauren Fellows, +61-02-9928-1531
Lauren.Fellowes@bm.com

Vir: AG&P

To sporočilo je na voljo na spletu na:
http://www.businesswire.com/news/home/20150303005479/en