O-STA

Dobrodelni licitaciji se pridružuje tudi Spominčica - Alzheimer Slovenija!

Pozivamo tudi vas, da podprete dobrodelno licitacijo in se ji pridružite v živo ter prek spleta!

Z licitacijo dresov se zbira denarna sredstva v pomoč legendarnemu nogometašu NK Olimpija Zoranu Ubaviću, sicer tudi rekorderju po številu doseženih golov v prvi sezoni tedaj novonastale slovenske državne lige. Zoran je namreč pred nekaj leti zbolel za demenco, tako da ves čas potrebuje popolno oskrbo in pozornost njegovih domačih. Predvsem pa očeta, 75-letnega Ilije Ubavića, sicer dolgoletnega nogometnega trenerja, ki je bil nekaterim slovenskim asom resnični mentor v začetku njihovih karier.

Zaključek licitacije dresov bo sicer potekal v okviru dvodnevnega nogometnega turnirja za mlajše selekcije, U-8, U-9 in U-10, ki ga v soboto, 21., in nedeljo, 22. marca 2015, v Športnem centru Triglav v Ljubljani organizira KMN Olimpija v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljana, na njem pa bodo nastopile ekipe iz vse Slovenije in Hrvaške. Sobotni večer (med 19. in 22. uro) bo tako rezerviran za finalni del licitacije, hkrati pa se bo v enournem revijalnem dogodku pred verjamemo številčnim občinstvom zvrstilo veliko število slovenskih nogometnih legend.

Hkrati lahko posamezniki dobrega srca donirajo prostovoljne denarne prispevke v pomoč družini Ubavić tudi na transakcijski račun: Športno društvo Klub malega nogometa Olimpija Ljubljana, IBAN: SI56 0201 4025 8968 139 (NLB d. d.), sklic: 00 21-03-2015, namen: Za Zorana Ubavića.

Vse o dobrodelni licitaciji dresov sicer najdete na internetni povezavi: http://licitacija.kmn-olimpija.si, prav tako pa tudi na socialnih omrežjih: Facebooku (https://www.facebook.com/LicitacijaZaZokija), Twitterju (https://twitter.com/LicitacijaZaZU) in Instagramu (https://instagram.com/licitacijazazokija/).

Veselimo se vaše denarne pomoči in udeležbe na zaključku dobrodelne licitacije v soboto zvečer v Športnem centru Triglav!