O-STA

Telekom Slovenije odslej tudi z mobilnim paketom, ki na eni naročnini omogoča uporabo do pet številk in neomejeno komunikacijo

Ljubljana, 19. marca - Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater uporabnikom odslej ponuja tudi mobilni paket Neomejeni D za neomejeno komunikacijo, ki z eno mesečno naročnino omogoča uporabo do pet mobilnih številk. Vse mobilne številke, vključene v paket Neomejeni D, imajo na voljo neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil SMS in MMS ter neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Princip pravične rabe stopi v veljavo pri skupno prenesenih 15 GB prenosa podatkov. Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev SiOL pa le 14,79 evra na osebo.

Za vsako dodatno naročniško razmerje, vključeno v paket Neomejeni D (osnovna cena: 39,95 evra), znaša doplačilo k mesečni naročnini 10 evrov. Tako mesečna naročnina za tri uporabnike mobilnih storitev paketa Neomejeni D skupno znaša 59,95 evra (19,98 evra na osebo) oz. 53,95 evra (17,98 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL. Za pet uporabnikov paketa Neomejeni D skupna mesečna naročnina znaša 79,95 evra (15,99 evra na osebo) oz. 73,95 evra (14,79 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL.

Dodatna prednost neomejenega mobilnega paketa za več uporabnikov je tudi v tem, da uporabniki stroške uporabe mobilnih storitev za vse vključene številke poravnajo z enim samim mesečnim računom.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.