O-STA

Z novim mobilnim paketom Brezskrbni Telekom Slovenije uporabnikom omogoča popolnoma brezskrbno komunikacijo

Ljubljana, 23. marca - Pri Telekomu Slovenije je odslej zasebnim in poslovnim uporabnikom, ki želijo popolnoma brezskrbno komunikacijo, na voljo mobilni paket Brezskrbni, ki ob neomejenih pogovorih v vsa slovenska omrežja in neomejenih sporočilih SMS/MMS omogoča tudi popolnoma brezskrbno uporabo mobilnega interneta, skladno s potrebami uporabnika. Uporaba mobilnega interneta se obračuna glede na dejansko porabo naročnika, in sicer po ceni 1 cent za preneseni 1 MB podatkov, pri tem pa naročnik paketa Brezskrbni, ne glede na količino prenesenih podatkov, prenosa podatkov nikoli ne bo plačal več kot 5 evrov na mesec.

Mesečna naročnina za paket Brezskrbni znaša 18,95 evra ter vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja in neomejeno pošiljanje sporočil SMS/MMS, z zneskovnim limitom prenosa podatkov pa omogoča popolnoma brezskrbno komunikacijo. Prenos podatkov se namreč naročnikom obračuna glede na dejansko porabo (1 cent za 1 MB), vendar nikoli več kot 5 evrov na mesec. Hitrost prenosa podatkov se omeji po 10 GB prenesenih podatkih v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, in sicer na 64 kb/s v smeri k uporabniku in 64 kb/s v smeri od uporabnika. V navedenem primeru se z naslednjim obračunskim obdobjem ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, ki jo v svojem mobilnem omrežju zagotavlja Telekom Slovenije.

Paket vključuje dostop do vrhunskih mobilnih omrežij Telekoma Slovenije LTE/4G, 3G (UMTS) in 2G (GSM). Najvišja hitrost prenosa podatkov je do 20 Mb/s v smeri k uporabniku in do 5 Mb/s v smeri od uporabnika.

Paket je na voljo novim in obstoječim naročnikom (zasebnim in poslovnim), in sicer od 23. marca do 30. aprila 2015.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.