O-STA

Na največjem in najbolj celovitem zdravstvenem sejmu "tHIS 2015" maja pričakujejo rekordno število udeležencev

tHIS 2015

Peking, Kitajska--(BUSINESS WIRE)-- Vrh zdravstvene industrije - the Health Industry Summit (tHIS) 2015 v organizaciji podjetja Reed Sinopharm, bo potekal od 15. do 18. maja 2015 v Nacionalnem kongresnem in razstaviščnem centru v Šanghaju na Kitajskem. Po najnovejših podatkih se bo sejem odvijal na razstavni površini 280.000 m2, kar pomeni da gre za največji celoviti dogodek v zdravstveni industriji leta 2015. Na dogodku pričakujejo tudi rekordno število udeležencev - 200.000 strokovnih delavcev iz 140 držav.

Organizator Reed Sinopharm je skupno podjetje vodilnega organizatorja dogodkov Reed Exhibitions in vodilne kitajske državne farmacevtske skupine Sinopharm. Na tHIS-u, ki združuje tri glavne sejme medicinske opreme in farmacevtske industrije na Kitajskem CMEF, PHARMCHINA in API China, bo predstavljena obsežna in celovita ponudba kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov 6.000 razstavljavcev, ki pokrivajo področja vrhunske zdravstvene opreme in izdelovanja opreme, farmacevtske recepture in sestavine, proizvodno tehnologijo in naravno zdravje in prehranjevanje ter veliko več.

Otvoritev tega pomembnega dogodka bo odprla novo poglavje v kitajski zdravstveni industriji, saj bo označevala prehod iz lokaliziranega razvoja industrije v zrelejši trg z globalnim dosegom. Kitajska državna strateška bela knjiga iz leta 2013 predvideva skokovito rast kitajskega zdravstvenega sektorja na ogromnih 1,2 bilijona ameriških dolarjev do leta 2020.

Logično je, da bo takšna rast koristila sektorju zdravstvene opreme. V obdobju med aprilom 2013 in aprilom 2014 je bilo na Kitajskem zabeleženih 1.369 novih bolnišnic, pri čemer jih je 99% financiranih z zasebnim kapitalom, potrebujejo pa novo opremo in storitve. Na letošnjem sejmu tHIS bo več kot 3.000 od skupno 6.000 razstavljavcev ponudnikov medicinske opreme in storitev, vključno z glavnimi mednarodnimi in lokalnimi razstavljavci kot so GE, SIEMENS, Phillips, Mindray, United Imaging itd. Druga polovica sejma pa bo medtem posvečena farmacevtskim proizvajalcem in distributerjem, ki so specializirani za aktivne farmacevtske sestavine in recepture. Novi hitro rastoči segment trga znotraj tHIS-a je naravno zdravstvo in prehranski proizvodi, ki ga predstavlja Naravno zdravje in prehrana Kitajske, katere prisotnost se je leta 2015 podvojila.

Organizator, ki pričakuje eksplozivne investicijske priložnosti, je investicijski vrh kitajskega zdravstvenega sistem napovedal kot glavni kongres na čelu seznama 100 konferenc in dogodkov, ki se bodo odvili poleg tHIS-a.

Za več informacij in zgodnjo rezervacijo prosimo obiščite www.thishealthsummit.com ali pošljite elektronsko pošto na: this@reedsinopharm.com

Kontakt:

Reed Sinopharm
Jing Zhang, 0086 (10) 84556580
jing.zhang@reedsinopharm.com

Vir: Reed Sinopharm

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20150327005819/en