O-STA

Telekomov center v Murski Soboti z osveženo podobo na novi lokaciji

V Murski Soboti je uporabnikom od danes dalje na voljo novi Telekomov center v nakupovalnem središču Maximus na Ulici Štefana Kovača 43. Obiskovalci imajo tako zagotovljeno parkirno mesto, za prijetno vzdušje pa poskrbijo večji, zračni prostori. Kot vedno so jim za pomoč in informacije o celoviti ponudbi Telekoma Slovenije na voljo prijazni in strokovni svetovalci, in sicer tudi ob sobotah vse do 20. ure.

Telekom Slovenije nudi širok nabor paketov, storitev in celovitih komunikacijskih rešitev za uporabno, učinkovito in zabavno komunikacijo tako v službi kot doma. Pri tem lahko uporabniki izbirajo med različnimi fiksnimi in mobilnimi širokopasovnimi storitvami, IKT-rešitvami ter sodobnimi mobiteli, tablicami, prenosniki, televizorji in drugimi izdelki. Hkrati lahko ob kombinaciji mobilnih in fiksnih paketov tudi prihranijo. "Na novi lokaciji bomo uporabnikom še lažje dostopni, tudi v prihodnje se bomo posvetili prav vsakemu obiskovalcu, da bomo skupaj našli zanj najoptimalnejši paket ali napravo," je ob otvoritvi novega Telekomovega centra v Murski Soboti poudaril Igor Petkovič, vodja Telekomovega centra Murska Sobota.

Telekomov center Maximus je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9. in 20. uro, ob sobotah med 8. in 20. uro. Telefonska številka in drugi kontakti ostajajo nespremenjeni, tako da še vedno veljata telefonski številki 02 538 10 00 in 041 700 204. Telekomov center na Cvetkovi ulici 2 pa z današnjim dnem obiskovalcem ni več na voljo.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.

###