O-STA

Pomladni ŠiškaFreestyle - Aktivnosti urbane kulture za mlade

Ljubljana, 10. 4. 2015 - V torek, 14. 4. 2015, se bo pred CUK Kino Šiška odvil tretji iz sklopa petih aktivnosti urbane kulture za mlade Šiška Freestyle. Šiška Freestyle je niz brezplačnih delavnic in dogodkov, ki potekajo v organizaciji Četrtnega mladinskega centra Šiška (Javni zavod Mladi zmaji), v sodelovanju s CUK Kino Šiška in ŠC Urban Roof, enkrat mesečno, od februarja do maja, z veličastnim zaključkom v juniju.

Mladi umetniki urbane kulture in ubranih športov bodo na ploščadi pred CUK Kino Šiška med 16. in 18. uro prikazali različne trike na "skejtu" in vsem zainteresiranim predstavili ta zanimiv ulični šport. Ob tem bodo izdelovali tudi skate objekt. Za glasbeno podlago bo skrbel DJ, vsi obiskovalci pa si bodo lahko za spomin izdelali značko po svoji zamisli.

Dogajanje bo zabeleženo z videom in fotografijami, zato vabljeni, da se preizkusite tudi v vlogi režiserja, snemalca ali fotografa.

Na dogodek vabljeni vsi, ki želite deliti svoje ideje, ustvarjati ali le preživeti čas v sproščenem vzdušju. Dogodek bo potekal v vsakem vremenu.

Vstop je prost!

Za več informacij o dogodku in ostala morebitna vprašanja se obrnite na Ano Marinčič in Matejo Maver, koordinatorki Četrtnega mladinskega centra Šiška, na telefonski številki 051 659 028 ali 051 659 027, od ponedeljka do petka, med 11. in 19. uro, ali na e - naslov: cmc.siska@mladizmaji.si.