O-STA

Telekomov center v mariborskem Europarku v prenovljenih in oblikovno osveženih prostorih

Ljubljana, 16. aprila - Telekomov center v nakupovalnem središču Europark na Pobreški cesti 18 v Mariboru ima od danes dalje prenovljeno podobo. V sodobno zasnovanih in bolj zračnih prostorih so obiskovalcem na voljo strokovno usposobljeni svetovalci, ki jim bodo pomagali pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav v celoviti ponudbi Telekoma Slovenije.

Telekom Slovenije kot ponudnik fiksnih in mobilnih širokopasovnih storitev, IKT-rešitev ter različnih naprav uporabnikom zagotavlja celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo. Uporabnikom je na voljo pestra ponudba mobilnih in fiksnih širokopasovnih paketov, storitev in komunikacijskih rešitev, ob tem pa tudi bogat nabor mobitelov, tablic, prenosnikov, televizorjev in drugih izdelkov.

S povezovanjem mobilnih in fiksnih paketov lahko uporabniki Telekoma Slovenije tudi dodatno prihranijo. "V novih, sodobnih in bolj preglednih prostorih bo odslej obisk našega prodajnega centra uporabnikom še bolj prijazen. Tako kot doslej, bomo vsem obiskovalcem priskočili na pomoč tako pri izbiri kot z dodatnimi informacijami, ki jih potrebujejo za odločitev glede najbolj optimalne ponudbe, ki bo ustrezala željam in zahtevam vsakega posameznika," pravi Snežana Brumec, vodja Telekomovega centra v Europarku.

Telekomov center Europark je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro, ob sobotah med 8. in 21. uro ter ob nedeljah med 9. in 15. uro. Telefonska številka in drugi kontakti ostajajo nespremenjeni, tako da lahko uporabniki za informacije pokličejo na številki 02 333 32 00 in 041 700 217.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.