O-STA

Za uporabnike Telekoma Slovenije na Hrvaškem: do konca maja podatkovni paket HT Internet s 5 GB prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih le za 10,95 evra

Ljubljana, 23. aprila - Telekom Slovenije je svojim uporabnikom, ki bodo v času prvomajskih praznikov, to je od vključno petka, 24. aprila, do vključno nedelje, 3. maja, na Hrvaškem vklopili podatkovni paket HT Internet, omogočil, da jim bo v omrežju operaterja Hrvatski Telekom le za 10,95 evra do konca maja na voljo 5 GB prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih. Ob tem imajo uporabniki na voljo tudi možnost hitrega mobilnega prenosa podatkov LTE/4G.

Uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, ki bodo v promocijskem obdobju, ki traja od 24. aprila do vključno 3. maja 2015, vklopili podatkovni paket HT Internet za prenos podatkov na Hrvaškem v omrežju operaterja Hrvatski Telekom, bodo storitev lahko uporabljali od vklopa pa vse do konca maja, in sicer le za 10,95 evrov. Paket HT Internet vključuje kar 5 GB prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih (ob doseženi količini se hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika), uporabniki LTE/4G Telekoma Slovenije pa lahko ob tem izkoristijo tudi prednost hitrega mobilnega interneta, ki ga v omrežju omenjenega operaterja zagotavlja gostovanje LTE. Uporabniki lahko storitev HT Internet vklopijo tudi na kartici SIM 2. Ponudba velja v omrežju operaterja Hrvatski Telekom (omrežji z imeni HR-CRONET ali T-Mobile HR).

Uporabniki storitev HT Internet vklopijo tako, da pošljejo sporočilo SMS z vsebino HT internet na številko 1918. Če storitve v juniju ne želijo več uporabljati, jo morajo izklopiti pred iztekom meseca maja. Uporabniki za izklop storitve HT Internet pošljejo sporočilo SMS z vsebino HT internet NE na številko 1918. Sporočila, poslana za vklop oziroma izklop storitve, se obračunajo po veljavnem ceniku Telekoma Slovenije.

S 1. junijem 2015 bo ponovno veljala redna ponudba HT Internet, ki za 20 evrov mesečno omogoča prenos podatkov v omrežju operaterja Hrvatski Telekom z 1 GB prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih, nato pa se hitrost spremeni na 64 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.