O-STA

EUROWIESN NIGHT - Wiener Wiesn Fest prireja največjo zabavo v narodnih nošah v Evropi

Živa glasba, tradicija in običaji, skupno slavje in obilna mera dobrega razpoloženja - vse to v čudoviti narodni noši; to so temelji festivala Wiener Wiesn Fest, ki se odlično vključujejo v letošnji slogan tekmovanja za pesem Evrovizije, ki se glasi "Gradimo mostove".

To je dovolj, da lahko 14. maja v okviru Wiesn Festa obiskovalce pozdravimo na EUROWIESN NIGHT - največji zabavi v narodnih nošah v spodnjem Belvederu.

Vse delegacije pesmi Evrovizije 2015 bodo povabljene na največjo zabavo narodnih noš v Evropi EUROWIESN NIGHT, ki bo potekala pod sloganom "Lepa, barvita, tradicionalna - vaša država, vaš stil". Ta poseben spektakel bo gostilo zgodovinsko okolje spodnjega dvorca Belvedera. "Tako kot Pesem Evrovizije tudi Wiener Wiesn Fest predstavlja grajenje mostov - od tradicionalnih do modernih, med ljudmi in med narodi. Naš Wiener Wiesn naj bi zbližal ljudi in poudaril njihove skupne točke. Poleg tega čudovitega začetka pa bo za zaključek Wiesn Festa letos organiziran prvi mednarodni dan v sodelovanju z Združenimi narodi," sta povedala organizatorja Wiener Wiesn Festa Christian Fieldhofer in Claudia Wiesner.

Wiener Wiesn Fest 2015: 24. septembra - 11. oktobra

Wiener Wiesn Fest se vsak dan odpre ob 11.30. "Dostop do vseh šotorov je brezplačen do 18.00," sta povedala Christian Feldhofer in Claudia Wiesner.

Vrhunski koncerti in tri ure žive glasbe z najboljšimi zabavnimi glasbenimi skupinami se začnejo ob 18.30. Med drugim lahko na Wiesn Fest zabavi pričakujemo tudi Münchener Freiheit in DJ Ötzi & Band .

Vse informacije na: www.wienerwiesnfest.at

- Sklicevanje: Slika je na voljo na AP Images (http://www.apassignments.com) -

Kontakt

Purtscher RelationsPR

Juliane Krammer

+43 1 505 01 18

j.krammer@purtscherrelations.at
www.purtscherrelations.at