O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Iščemo fotografije z motivom trajnostne mobilnosti v Velenju

Velenje, 25. maj 2015 - Mestna občina Velenje že nekaj let organizira fotografski natečaj, s katerim želimo pridobiti čim več dobrih promocijskih fotografij našega mesta in aktivnosti, ki se tu odvijajo.

V poletnih mesecih (junij, julij, avgust) želimo pri natečaju "Fotografija meseca Mestne občine Velenje" izpostaviti trajnostno mobilnost. Zbiramo fotografije, ki prikazujejo, kako v Velenju hodimo, kolesarimo, uporabljamo mestni potniški promet "Lokalc", vlak, električna vozila ... Fotografije, ki bodo prispele do 31. avgusta 2015, se bodo uvrstile v izbor "Naj mobilnostna fotografija".

Zmagovalno fotografijo, ki jo bo tudi nagradili, bomo izbrali v mesecu septembru, vse prispele fotografije pa bomo tudi razstavili.

Pogoji sodelovanja so enaki kot za "Fotografijo meseca Mestne občine Velenje" in so objavljeni na občinski spletni strani www.velenje.si (Za občane/Foto meseca MOV).

Fotografije se lahko oddajo le preko spletnega družabnega omrežja Facebook, kjer smo za natečaj odprli poseben profil. Vsi, ki želijo sodelovati, lahko do profila dostopajo tudi preko povezave: https://www.facebook.com/pages/Fotomeseca-MOV/434970953251665?v=app_448952861833126&rest=1


Vabljeni k sodelovanju!