O-STA

MCI odslej na spletu: Mednarodni spletni študij MBA se začenja jeseni

Sodelovanje z univerzo Royal Roads University v Vancouvru/Kanadi - Naj bo svet vaša učilnica!

Innsbruck - "Upravljajte globalno - učite se drugačno" (Manage globally - learn differently) je slogan, ki si ga je poslovna šola Management Center Innsbruck (MCI) izbrala za svoj angleški študij MBA v mednarodnem poslovanju, ki se začenja jeseni 2015. Magistrski študij iz poslovne administracije pomaga združevati službo, družino in študij ter je del stalnih inovacij, internacionalizacije ter internetne strategije, h kateri stremijo v tej poslovni šoli (Entrepreneurial School®).

Novi spletni študijski program MBA je še ena dopolnitev k portfelju produktov inštituta MCI ter je osnovan na obširnem znanju in izkušnjah v oblikovanju in uvajanju sodobnih modelov kombiniranega učenja.

Fleksibilno učenje: dnevna soba kot pisarna in učilnica

S pomočjo najnovejših interaktivnih medijev kombinirani učni koncept združuje

- moduli s prisotnostjo (na fakulteti)

- spletna predavanja (sinhrono, npr. neposredna povezava s predavateljem in ostalimi študenti), ter

- individualno delo prek spleta (asinhrono)

MBA študijski program torej skrbi za specifične učne potrebe študentov in njihove cilje. Inovativni didaktični koncept omogoča študentom, da sami odločijo, kje in predvsem kako bi se želeli učiti prek multimedijske podpore. Interaktivna zasnova in praktičnost sta bistveni značilnosti tega MBA programa.

Mednarodne ciljne skupine in kompetence

Spletni MBA cilja predvsem na vodilne delavce na področjih tehnologije, naravnih znanosti, prava, medicine, družboslovja, zdravstva in humanističnih ved, ki načrtujejo svoj naslednji karierni korak. Poleg mednarodnih vodstvenih kompetenc, inovativnosti, ustanavljanja podjetij in vodstvenih sposobnosti se program osredotoča tudi na medkulturne in komunikativne aspekte.

Sodelovanje z eno od vodilnih kanadskih univerz

Poudarek na mednarodni komponenti se kaže že v učnem načrtu dvoletnega programa MBA, ki se izvaja v partnerstvu s priznano univerzo Royal Roads University. Hkrati ponuja tudi možnost mednarodne dvojne diplome s študenti z vsega sveta ter priznanimi mednarodnimi predavatelji iz Evrope, ZDA, Kanade in Azije.

Nižja šolnina za prvo generacijo študentov

Študenti prve generacije MBA programa (2015/16) prejmejo 20% popust na šolnino.

Nadaljnje informacije:

www.mci.edu/mba-international-business

Prenos brošure

Slike:

https://www.mci.edu/en/press/5458-mci-goes-online-international-online-mba-starting-in-autumn

Kontakt:

MCI MANAGEMENT CENTER INNSBRUCK

Mag. (FH) Ulrike Fuchs
Head of Marketing & Communication

Tel: +43 512 2070-1510
mailto:ulrike.fuchs@mci.edu

www.mci.edu