O-STA

V podjetju Powercom so odprli nov servis ccPonudnik

V podjetju PowerCom d.o.o. smo odprli nov servis ccPonudnik, ki prinaša novost na slovenski trg spletnega procesiranja kreditnih kartic. Nudi namreč kar tri različne pakete procesiranja, ki vsakemu imetniku spletne trgovine omogočajo optimalno izbiro, glede na njegove zahteve.

Vse tri pakete odlikuje enostavna vključitev v spletno trgovino, preprosta uporaba, zanesljivost in seveda varnost nakupov. Največja novost je paket "Light", ki za imetnika spletne trgovine ne predstavlja nobenih začetnih in fiksnih stroškov in lahko prične s procesiranjem kreditnih kartic takoj po podpisu pogodbe. Tako procesiranje je res dostopno vsakomur, tudi če ne ve, kakšen odziv kupcev naj pričakuje. Takojšnja aktivacija in majhni stroški odlikujejo tudi paket "Basic", ki je namenjen trgovinam z večjim prometom. Paket "Standard" pa prinaša nov korak v internetnem poslovanju, saj vsako podjetje dobi svoj račun za procesiranje in svojo pogodbo z banko.

Celotno procesiranje se vrši preko slovenskih bank, podprte pa so kreditne kartice Eurocard/Mastercard, Diners in Activa. Prenosi so zaščiteni z najnovejšimi varnostnimi protokoli. Tako smo poskrbeli za veliko varnost nakupov preko ccPonudnikovega servisa in za zaupanje kupcev.