O-STA

Sprejem za odlične člane Taekwondo kluba Skala Velenje

Velenje, 17. junij 2015 - Podžupan Mestne občine Velenje Peter Dermol in direktor občinske uprave mag. Iztok Mori sta včeraj popoldan v prostorih Vile BIance sprejela člane Taekwondo kluba Skala Velenje, ki so v zadnjem obdobju dosegli kar nekaj odličnih rezultatov.

Med 27. aprilom in 4. majem 2015, je v italijanski Andriji potekalo XXX. člansko, XXI. mladinsko, VII. veteransko in V. otroško evropsko prvenstvo v Taekwondo-ju (ITF). Na prvenstvu je sodelovalo več kot tisoč udeležencev iz 29 evropskih držav. Pomerili so se v posameznih in ekipnih borbah, formah, samoobrambi, testu moči in specialni tehniki. Petnajst članov Taekwondo kluba Skala Velenje je osvojilo šest zlatih, štiri srebrne in pet bronastih medalj.

Konec maja pa so velenjski taekwondoisti sodelovali na 13. Ljubljana Open, mednarodnem prvenstvu v Taekwondo-ju (ITF). Poleg pokala za tretji najboljši klub, so osvojili še naziv najboljše članice tekmovanja (Sabina Javornik), ter najboljšega člana tekmovanja (Borut Sobota).

Podžupan Mestne občine Velenje Peter Dermol je članom Taekwondo kluba Skala Velenje čestital ob odličnih dosežkih in se jim zahvalil, saj s svojimi uspehi promovirajo Velenje in Šaleško dolino. Povedal je tudi, da Mestna občina Velenje z veseljem podpira aktivnosti domačih športnih klubov in društev in da si bomo to prizadevali tudi v prihodnje. V Mestni občini Velenje se zavedamo, kako pomembno je, da našim občankam in občanom omogočamo kvalitetno preživljanje prostega časa.

Pošiljamo vam tudi fotografijo s sprejema.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje