O-STA

Paket EU brezskrbni Telekoma Slovenije uporabnikom omogoča brezskrbno komunikacijo doma in v tujini

Ljubljana, 22. junija - Telekom Slovenije od danes dalje svojim uporabnikom ponuja popolnoma novi paket EU brezskrbni, ki jim omogoča brezskrbno komunikacijo doma in v tujini. Paket EU brezskrbni poleg neomejenih klicev in sporočil v vsa slovenska omrežja vključuje tudi 10 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in 1 GB prenosa podatkov v državah območja EU mesečno. Pri tem se prenos podatkov v celoti obračuna glede na dejansko porabo naročnika, vendar nikoli več kot 7 evrov na mesec. V mesečno naročnino paketa, ki znaša 20,95 evra, je vključenih tudi 100 enot za pogovore in sporočila v državah območja EU, prav tako je do 30. junija 2016 vključena uporaba storitve Deezer.

Paket EU brezskrbni torej vključuje:

- neomejene pogovore in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja;

- 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije;

- 1 GB prenosa podatkov v državah območja EU;

- uporabo 100 enot mobilnih storitev med gostovanjem v državah območja EU, in sicer pri vseh operaterjih, s katerimi ima Telekom Slovenije sklenjeno pogodbo o gostovanju. Ena enota storitve je enaka minuti dohodnega ali odhodnega klica ali poslanemu sporočilu SMS v državah območja EU.

Prenos podatkov se naročnikom paketa EU brezskrbni obračuna glede na dejansko porabo (v Sloveniji 2 centa za 1 MB, v tujini po ceniku izbranega operaterja), vendar nikoli več kot 7 evrov na mesec. Naročnik ima po porabi zakupljenega prenosa podatkov v državah območja EU možnost dodatnega zakupa količin, in sicer 250 MB za 5 evrov mesečno. Dodatni zakup lahko naročnik v posameznem obračunskem obdobju opravi večkrat.

Po porabi vključenih enot se naročniku v času gostovanja v državah območja EU obračuna uporaba storitev po veljavnem ceniku izbranega operaterja. Vključene količine lahko naročniki paketa izkoristijo pri gostovanju v 28 državah EU ter v državah: Norveška, Islandija, Francoska Gvajana, Gibraltar, Guadeloupe, Kanarski otoki, Liechtenstein, Martinique (francoski del), Monako in Reunion.

Paket EU brezskrbni omogoča uporabo vrhunskih mobilnih omrežij Telekoma Slovenije, najvišja hitrost prenosa podatkov je do 20 Mb/s v smeri k uporabniku in do 5 Mb/s v smeri od uporabnika.

Naročniško razmerje za paket EU brezskrbni lahko sklenejo zasebni ali poslovni uporabniki, in sicer od 23. 6. do 31. 8. 2015.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.