O-STA

Guillaume Jesel novi podpredsednik/generalni direktor podjetja TOM FORD BEAUTY

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Iz podjetja Estée Lauder Companies Inc. (NYSE:EL) so ta teden sporočili, da je bil Guillaume Jesel imenovan za novega podpredsednika/generalnega direktorja podjetja TOM FORD BEAUTY. V tej vlogi bo vodil globalno lepotno znamko, sodeloval s Tomom Fordom, predsednikom in generalnim direktorjem TOM FORD INTERNATIONAL ter poročal Johnu Dempseyju, predsedniku skupine Estée Lauder Companies.

"Guillaume je neverjeten," je povedal Tom Ford. "Velik talent, izjemen podjetnik in čudovit vodja. Ne bi mogel biti bolj zadovoljen z njegovim imenovanjem na mesto generalnega direktorja TOM FORD BEAUTY. Med službovanjem pri Estée Lauder Companies in svojo kariero je dobil dober vpogled v delovanje globalne lepotne industrije. Njegove izkušnje so neprecenljive, glede na to da se širimo na Kitajsko in želimo še naprej rasti na mednarodni ravni."

"Guillaume je že izjemno vplival na našo znamko in prepričani smo, da bodo njegove vodstvene sposobnosti in njegove izkušnje v svetu kozmetike tej znamki pomagale zrasti v veliko gonilno silo," je še povedal John Dempsey.

Guillaume je v Estée Lauder Companies zaposlen že 14 let. Med tem časom je bil imenovan na več vodstvenih pozicij, med drugim je bil podpredsednik oddelka za globalno trženje ličil za znamko Estée Lauder in podpredsednik oddelka za globalno trženje in trženje v severni Ameriki za znamko M·A·C Cosmetics. Med svojim mandatom v M·A·C Cosmetics je imel Guillaume z vodilno ekipo pomembno vlogo pri strateškem oblikovanju znamke. Njegove obširne izkušnje vključujejo več kot petdeset letnih predstavitev novih izdelkov in nadzor trženja izdelkov in potrošnikov. Hkrati je pomagal pri prodoru v sodelovanju z modno industrijo in pop kulturo, uveljavitvi znamke kot ene od vodilnih znamk na socialnih omrežjih in pripomogel k uspehu kampanje Viva Glam v podporo skladu M·A·C AIDS Fund. Preden se je pridružil podjetju, je delal na odgovornih položajih tržnih oddelkov v diviziji Lancôme podjetja L'Oréal.

O podjetju TOM FORD Beauty

Podjetje TOM FORD BEAUTY je bilo ustanovljeno leta 2005, njegovi izdelki pa se prodajajo v več kot 61 državah. Vključuje dišave za poznavalce, kot so Tom Ford Black Orchid, Tom Ford Noir in kolekcija Tom Ford Private Blend Collection. Leta 2012 se je TOM FORD BEAUTY lotil novega izziva s celovito paleto izdelkov za nego kože, s katerimi želijo doseči čutno barvo kože na popolni podlagi, ki bo dala brezhibne poteze in sijočo kožo. Danes znamka še naprej na novo definira luksuz in okus za prestižno lepoto na globalni ravni.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko ogledate na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150622006174/en/

Kontakt

Tom Ford Beauty
Odnosi z mediji
Katherine Holmes, 212-572-5438
kaholmes@tomfordbeauty.com

Vir: Estée Lauder Companies Inc.