O-STA

Telekom Slovenije v ponudbo dodaja novi paket TopTrio A+ z zanimivimi vsebinami, s katerimi v poletnih mesecih ne bo nikoli dolgčas

Ljubljana, 7. julija - Telekom Slovenije je v poletnih mesecih uporabnikom ponudil še več vsebin v novem paketu TopTrio A+. V mesečni naročnini 39,95 evra so tako že vključene vsebine za odrasle s programsko opcijo Eksplozivni in promocijsko za tri mesece bogatejša programska shema Standard. Do 31. 7. 2016 imajo naročniki TopTrio A+ na voljo tudi brezplačno naročnino na glasbeno storitev Deezer.

Paket TopTrio A+ z mesečno naročnino 39,95 evra vključuje Internet SiOL, SiOL TV, TViN, Telefonijo SiOL, TViN Shrambo in opcijo Ogled nazaj za 3 dni. Poleg tega omogoča internetni dostop s hitrostmi do 10 Mb/s na bakrenih in optičnih povezavah, ogled več kot 130 programov, brezplačne vsebine za odrasle, glasbeno storitev Deezer ter 60 minut klicev v fiksna slovenska omrežja. Naročniki, ki bodo sklenili naročniško razmerje za paket TopTrio A+, v promocijskem obdobju za tri mesece brezplačno prejmejo programsko shemo Standard, ki vsebuje več kot 150 programov.

Naročniško razmerje za paket TopTrio A+ lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki storitev Mobitel in/ali SiOL, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Vsem naročnikom paketa Top Trio A+ je na voljo ugodnejša ponudba izdelkov v ponudbi Telekoma Slovenije, ob vezavi pa lahko izkoristijo tudi akcijsko ceno s 50 % popustom ali dobijo bon v vrednosti 200 evrov za nakup mobitela.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.