O-STA

Župan sprejel Tadeja Encija, prejemnika bronaste medalje na evropskem prvenstvu gluhih v atletiki

Velenje, 30. julij 2015 - Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič je danes opoldne sprejel Tadeja Encija, ki je na evropskem prvenstvu gluhih v atletiki osvojil bronasto medaljo v teku na 400 metrov.
Evropsko prvenstvo je v času med 20. in 25. julijem 2015 potekalo v mestu Bydgoszcz na Poljskem.

Župan Mestne občine Velenje je mlademu Velenjčanu čestital za odličen dosežek. Povedal je, da je njegov uspeh dokaz, da se lahko z veliko truda, vztrajnosti in odrekanja kljub zdravstvenim oviram doseže velik uspeh.

V imenu lokalne skupnosti se je Tadeju zahvalil za odlično promocijo našega mesta in mu tudi v prihodnje zaželel podobne dosežke. Poudaril je tudi, da je Velenje mesto športa in da si s številnimi ukrepi prizadevamo, da imajo naši športniki dobre pogoje za treninge in delo.

Tadej Enci se je županu zahvalil za čestitke in sprejem. Obljubil je, da si bo prizadeval, da bo v prihodnosti na kakšnem prvenstvu dosegel še boljši rezultat in posegel po zlatu.

Zahvalil se je tudi predstavnikom Medobčinskega društva gluhih in naglušnih, predstavnikom Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije in predstavnikom Atletskega kluba Velenje, ki so bili prav tako prisotni na sprejemu.

Prilagamo fotografijo s sprejema.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje