O-STA

Tradicionalni Poulični festival Biti mlad je zakon

Ljubljana, 25. 8. 2015 - V Četrtnem mladinskem centru Bežigrad, ki deluje pod okriljem Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih ponovno pripravljamo zdaj že tradicionalni poulični festival za mlade Biti mlad je zakon. Festival bo potekal v soseski BS3 na igrišču med Puhovo in Trebinjsko ulico, v četrtek, 27. avgusta in v petek, 28. avgusta 2015 od 14.00 do 18.00.

Festival je športno rekreativne in ustvarjalne narave. vsako leto ga pripravljamo v sodelovanju z mladimi, različnimi nevladnimi mladinskimi organizacijami, prostovoljci in starši. Namen festivala je proslaviti poletne počitnice, pokazati, kakšne aktivnosti se odvijajo v Četrtnem mladinskem centru Bežigrad in kaj mladi radi počnejo v prostem času.

Letos se nam bodo, poleg Zavoda Enostavno prijatelji, pridružili tudi ŠKD Capoeira, Floorball Zveza Slovenije, Slovensko društvo za proučevanje in varovanje netopirjev, Šola za nastopanje Bast, glasbenici Meta Erženičnik in Jelena Milojević, ŠC UrbanRoof, Društvo za promocijo plesa Hatana in še mnogi drugi. Več informacij o delavnicah in dogajanju najdetev priloženem plakatu.

Mladi so vabljeni k preizkusu svojih športnih spretnosti in k navdušujočemu ustvarjanju. Vabljeni tudi njihovi starši, stari starši, prijatelji! Pridružite se nam, veseli bomo vašega obiska!

Za informacije o dogodku in ostala morebitna vprašanja se obrnite na Sandro Smiljanič ali Katarino Žugman, koordinatorki Četrtnega mladinskega centra Bežigrad, od ponedeljka do petka med 10. in 18. uro, na telefonsko številko: 051 659 030 ali 051 659 025 ter na elektronski naslov cmc.bezigrad@mladizmaji.si.

V primeru slabega vremena dogodek odpade, o čemer vas bomo obvestili v sredo, 26. avgusta do 18. ure! Za razumevanje se vam lepo zahvaljujemo.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni podpori MDDSZEM, URSM MIZŠ in Turizem Ljubljana.