O-STA

Prenovljeni Telekomov center v Cityparku obiskala tudi Berto in Zala iz priljubljene serije Ena žlahtna štorija

Ljubljana, 31. avgusta - Telekom Slovenije je v petek, 28. avgusta, v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark odprl prenovljene prostore svojega največjega prodajnega centra. Ob tej priložnosti sta Telekomov center, ki v ljubljanskem Cityparku deluje že 13 let, obiskala tudi priljubljena igralca serije Ena žlahtna štorija, Berto (Janez Starina) in Zala (Ajda Smrekar). Z novo sezono serije bo namreč Telekom Slovenije naročnikom SiOL TV ekskluzivno ponudil programsko opcijo "Ena Žlahtna štorija", poleg arhiva pa bodo imeli naročniki opcije tudi možnost, da si bodo lahko v novi sezoni novi del serije ogledali 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

Telekomov center v Cityparku uporabnikom ponuja strokovno podporo in svetovanje ter celovit nabor paketov in storitev za dom, pisarno in prosti čas. "V Telekomu Slovenije se trudimo, da se uporabniki pri nas dobro počutijo, ob tem pa jim pomagamo in svetujemo pri izbiri paketov, storitev, vsebin, izdelkov in ostalih pripomočkov, ki kar najbolj zadovoljujejo njihove želje in potrebe. V Telekomovem centru v Cityparku je uporabnikom na voljo skoraj 30 svetovalcev, ki vedno radi priskočijo na pomoč. Zato bomo veseli obiska v naših prenovljenih prostorih," pravi Vesna Petrović Žargi, vodja Telekomovega centra Citypark.

Uporabniki Telekoma Slovenije si bodo lahko prvi del nove sezone serije Ena žlahtna štorija, ki bo na sporedu danes, 31. avgusta, na SiOL TV in prek storitve TViN ogledali brezplačno, od 1. septembra dalje pa bo serija na voljo v okviru programske opcije Ena žlahtna štorija (na programskem mestu 10). Programska opcija vključuje ekskluzivni arhiv prve in druge sezone serije, poleg tega pa tudi možnost predpremiernega ogleda vsakega dela serije nove sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV. Cena programske opcije za Telekomove naročnike SiOL TV in TViN je 5,95 evra, za ostale uporabnike storitve TViN pa 9,95 evra (plačljivo z Moneto).

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.

Fotografije:

Foto 1: Z Bertom (Janez Starina) in Zalo (Ajda Smrekar) se je pogovarjala Maja Tratnik.
Foto 2: Ajda Smrekar je izžrebala srečneža, ki si bo snemanje Ene žlahtne štorije ogledal v živo.
Foto 3: Prenovljeni Telekomov center Citypark so si ogledali tudi košarkarji Uniona Olimpije.
Foto: Klemen Korenjak