O-STA

Telekom Slovenije v ponudbo dodaja novi paket TopTrio Kino

Ljubljana, 1. septembra - Telekom Slovenije odslej uporabnikom filmske vsebine ponuja v novem paketu TopTrio Kino. Novi paket vključuje programsko opcijo HBO, ob tem pa imajo uporabniki tudi možnost brezplačnega ogleda enega filma iz videotek DKiNO in Dajmedol vsak mesec. Do 15. 11. 2015, do katerega velja promocijsko obdobje, imajo naročniki paketa TopTrio Kino na voljo tudi brezplačno storitev Varen splet.

Poleg programske opcije HBO in možnosti brezplačnega ogleda enega filma iz videotek DKiNO in Dajmedol mesečno, paket TopTrio Kino vključuje tudi internetni dostop s hitrostmi do 10 Mb/s na bakrenih in optičnih povezavah, več kot 125 programov, opcijo Ogled nazaj za 3 dni ter 60 minut klicev v fiksna slovenska omrežja. Mesečna naročnina na paket TopTrio Kino je 42,95 evra v omrežjih xDSL in FTTH Telekoma Slovenije ter 46,95 evra v omrežju OŠO Telekoma Slovenije.

Naročniško razmerje za paket TopTrio Kino lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki Telekoma Slovenije, in sicer tako zasebni kot poslovni uporabniki. Novi naročniki paketa TopTrio Kino lahko ob vezavi za 24 mesecev izkoristijo akcijsko ceno s 50-odstotnim popustom na mesečno naročnino za 5 mesecev (ob vezavi za 12 mesecev za 2 meseca) ali pridobijo bon v vrednosti 200 evrov za nakup mobitela (100 evrov ob vezavi za 12 mesecev) ali pa se odločijo za nakup izdelka po ugodni ceni.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.