O-STA

smartflower POP+ z baterijami za skladiščenje - Celovita solarna rešitev "vse v enem"

Dunaj, 31. avgust 2015

Prva celovita solarna rešitev na svetu, smartflower POP+, navdušuje z integrirano enoto za skladiščenje energije, zaradi katere je lahko do 100% nedovisna od električnega omrežja podnevi in ponoči.

Kako lahko pridobivamo energijo na okolju prijazen način?

Rešitev ponuja obnovljiva energija. Prispeva lahko vsak s svojim gospodinjstvom z uporabo sončne energije. smartflower POP+ vsakomur omogoča, da začne svojo lastno energetsko revolucijo. Zaradi integrirane enote za skladiščenje elektrike gre za solarni sistem vse v enem - edini tovrstni v svetu - ki je do 100% neodvisen od omrežja podnevi in ponoči.

Kako deluje smartflower?

S prvimi sončnimi žarki smartflower zažene svoje krožne solarne modulske panele s površino 18 m2 in začne proizvajati elektriko. Navdih za obliko kot tudi učinkovitost je sončnica - s premičnimi osmi sistem popolnoma samostojno sledi gibanju sonca do zadnjih žarkov dneva. "Neodvisnost je za nas ključna lastnost. Ne zanima nas samo proizvajanje elektrike na najboljši možen način ampak tudi njena učinkovita uporaba," motivacijo za nov razvoj pojasnjuje direktor Alexander Swatek.

Priklopi in počakaj: samo postavite, povežete in čista energija je že tu

Namestitev sistema smartflower POP+ je enostavna in se radikalno razlikuje od strešnih solarnih sistemov, katerih namestitev je zapletena. Postavimo ga lahko na katerokoli prosto dostopno površino, uporabimo pa čez manj kot eno uro. Estetsko privlačen solarni sistem letno proizvede med 3.400 in 6.200 kWh električne energije in tako pokrije celotne potrebe gospodinjstva v osrednji Evropi (približno 4.000 kWh na leto).

Za medije: https://www.smartflower.com/pressroom

Sklic: Slikovno gradivo je na voljo na AP Images (http://www.apimages.com)


Kontakt:
smartflower energy technology GmbH
Linnea Nilsson
marketing@smartflower.com