O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Velenjska ekipa v finalu Jadranskih iger v hrvaški Reki zasedla 2. mesto in zaključila s tekmovanji

Velenje, 8. september 2015 - V nedeljo so se člani velenjske ekipe Pozojčki udeležili mednarodnega polfinalnega tekmovanja Jadranskih iger v hrvaški Reki. Udeležbo na finalnem tekmovanju so si zagotovili z zmago na slovenskem finalnem tekmovanju, ki je 30. avgusta potekalo v Kopru. V mednarodni del tekmovanje se je istega dne uvrstila tudi mariborska ekipa.

Tudi včeraj so se Pozojčki zelo borili, vendar so na koncu žal zasedli 2. mesto in zaključili tekmovanje. Našo ekipo na letošnjih Jadranskih igrah so zastopali: Vlado Stjepić, Marko Krstić, Jože Blažina, Peter Zemljak, Domen Fricelj, Maja Kugonič, Sabina Šumnik, Mateja Stropnik, Teja Jazbinšek in Jani Lončarevič.

Eno izmed polfinalnih tekmovanj v Jadranskih igrah je 28. avgusta potekalo tudi na Velenjski plaži v Velenju, kjer so navijači in obiskovalci pričarali odlično vzdušje. Prizadevali si bomo, da bo finalno tekmovanje v Jadranskih igrah naslednje leto v Velenju.

Utrinek z dogajanja v Velenju si lahko ogledate na spletni povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=aVnVFwWpyS4&feature=youtu.be