O-STA

Festival urbanih športov in kulture ŠiškaFejst

Spoštovani,

tudi letos bomo poskrbeli za pestro dogajanje pred Kinom Šiška s festivalom urbanih športov in kulture ŠiškaFejst, ki ga bomo izvedli v četrtek, 17. 9. 2015, med 16. in 19. uro. Pod vodstvom ekipe iz Urban Roofa se boste lahko preizkusili v vožnji z BMX kolesi in skate-om, v break dancu in hip-hopu. Za tiste, ki rajši umetnostno ustvarjate, bomo poskrbeli na delavnici izdelovanja značk in grafitiranja. Na svoj račun pa pridete tudi glasbeni navdušenci, saj se boste lahko za nekaj časa prelevili v DJ-ja. Videli pa boste tudi utrinke iz ŠiškaFreestyle srečanj.

Vse delavnice so primerne za otroke, mlade in mlade po srcu, skratka, za vse, ki vam je urbana scena blizu ali bi radi vanjo pokukali. Obljubljamo super FEJST dogajanje, ki ga ne gre zamuditi. Se vidimo!

V primeru dežja bomo program v zmanjšanem obsegu izvedli v notranji dvorani Komuna.

Dogodek organizirajo Četrtni mladinski center Šiška, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih, športni center Urban Roof in JZ Kino Šiška.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni podpori MDDSZEM, URSM MIZŠ in Turizem Ljubljana.