O-STA

Vabljeni na DOGODEK FILM NA ULICI - PRESTAVLJEN NA 11. IN 12. september 2015

Spoštovani,

obveščamo vas, da smo, zaradi slabe vremenske napovedi izvedbo prireditve Film na ulici, ki bi morala biti ta vikend, 4. in 5. 9., PRESTAVILI NA 11. IN 12. 9. 2015.

Dogodek, ki ga pod geslom "Podaljšaj si poletje z urbanimi športi, glasbo in filmom!", pripravljata Četrtni mladinski center Zalog Javnega zavoda Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih in Mestni kino Kinodvor v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Polje, Centrom Urban Roof, Osnovno šolo Zalog, Javnim zavodom Ljubljanski grad, Luksuz produkcijo, projektom Biti mlad, Javnim zavodom Pionirski dom in Produkcijsko šolo Mladinskega doma Jarše, bomo izvedli v petek, 11. in soboto, 12. 9., med 17. in 22. uro. Prireditev bo potekala na šolskem igrišču Osnovne šole Zalog v Zalogu. Prireditev je namenjena otrokom, mladim in družinam ob pričetku novega šolskega leta.

Več o programu je na voljo v priloženem osveženem gradivu - plakatu, Obvestilu za medije, Programu Filma na ulici in na spletni strani: http://www.mladizmaji.si/blog/2015/08/podaljsaj-si-poletje-z-zaloskim-filmom-na-ulici/.

Vljudno vabljeni k druženju z nami in širjenju informacije o dogodku.

####
PROGRAM: FILM NA ULICI


PETEK, 11. 9. 2015:

17.00 - 19.30: Mini turnir trojk v košarki, grafitiranje, DJ-anje, izdelava ljubezenskih darilc.

19.45: Predvajanje kratkih filmov mladinskih filmskih šol (Pionirski dom, projekt Biti Mlad, Luksuz produkcija, Produkcijska šola Mladinskega doma Jarše).

20.30: Kino na prostem - projekcija otroškega in mladinskega filma, Vratar Liverpoola (režiser Arild Andresen, 2010). Inteligentna komedija o nogometu, odraščanju, prvi ljubezni, čudnih starših in o tem, kako preživeti v šoli, če si najstnik.

SOBOTA, 12. 9. 2015:

17.00 - 19.30: Grafitiranje, skejtanje, hiphopanje, vožnja z BMX-i. Za glasbeno podlago bo poskrbel DJ.

19.45: Predvajanje kratkih filmov mladinskih filmskih šol (Pionirski dom, projekt Biti mlad, Luksuz produkcija in Produkcijska šola Mladinskega doma Jarše).

20.30: Kino na prostem - slovenska premiera hrvaškega mladinskega filma Koko 3: Ljubezen ali smrt (režiser Daniel Kušan, 2014). Od 18. ure dalje se bomo na urbanih aktivnostih družili s člani filmske ekipe. Ob filmu pogovor s filmsko ekipo!

Vstopnice za obe kinopredstavi na prostem, bodo do 10. 9., med 14. in 19. uro, na voljo v Četrtnem mladinskem centru Zalog, (Zaloška 220 - http://www.mladizmaji.si/zalog/kontakt/.) Cena vstopnice za ogled filma je simbolična: za mladoletne 1, za odrasle 2 EUR. Vstopnice bodo na dan dogodka, od 17. ure dalje, na voljo na prireditvenem prostoru. Obisk spremljevalnega programa je brezplačen.

V primeru dežja dogodek odpade in se ne prestavlja. O morebitni odpovedi dogodka vas bomo obvestili na dan posameznega dogodka, najkasneje do 13. ure za spremljevalni program in najkasneje do 17. ure za projekcijo filmov, na spletnih straneh Javnega zavoda Mladi zmaji in Kinodvor ter na Facebook strani skupine ČMC Zalog.

Za dodatne informacije o samem dogodku se lahko obrnete na koordinatorja Četrtnega mladinskega centra Zalog Marka Taljana (051 659 024) in Doris Novak (051 659 023) oziroma pišete na: cmczalog@mladizmaji.si.

Projekt Film na ulici finančno omogoča Mestna občina Ljubljana - ustanoviteljica JZ Mladi Zmaji in JZ Kinodvor in ob delni finančni podpori MDDSZEM in MIZŠ URSM.